Home TOP NEWS Gazzetta.cy: “Για το δεξί άκρο της άμυνας ενδιαφέρει και παίκτης… έκπληξη, που...

Gazzetta.cy: “Για το δεξί άκρο της άμυνας ενδιαφέρει και παίκτης… έκπληξη, που τον είδαμε πέρσι στο πρωτάθλημα μας!”

Η ιστοσελίδα gazzetta.cy, που πρώτη αποκάλυψε το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον Γιάννη Κώτσιρα, σήμερα αναφέρεται σε έναν παίκτη-έκπληξη για το δεξί άκρο της άμυνας.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες τις εν λόγω σελίδας, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα μας και τώρα βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας μας.

Αυτούσιο το ρεπορτάζ:

Οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας έχουν αρχίσει να εξετάζουν τις επιλογές τους για την ενίσχυση του ρόστερ της Ομόνοιας, έχοντας ήδη αρκετές προτάσεις στα χέρια τους. Στόχος είναι η προσθήκη ποιότητας στην ομάδα, ώστε να δει ο κόσμος μία διαφορετική πρακτική τη νέα χρονιά.

Οι μέρες που διανύουμε είναι άκρως σημαντικές για την Ομόνοια στο «ευαίσθητο» κεφάλαιο ενίσχυση. Ποντάρει στο μέγιστο βαθμό η διοίκηση, στο δίδυμο ΑναστασίουΝταμπράουσκας. Εξού και η απόλυτη στήριξη, με την αρωγή από «πρώτο χέρι» του πρόεδρου Παπασταύρου. Ο κόσμος είναι λογικό να αδημονεί για νέες μετεγγραφές μετά την προσθήκη του Εβάντρο Κόστα, όμως δεν υπάρχει καμία βιασύνη.

Όσο και αν αυτό δεν αρέσει, δεν είναι το πρώτιστο. Το «στοίχημα» όπως πολλάκις έχουμε τονίσει είναι η άρτια ενίσχυση, για να αποκτήσει ισχύ, δυναμική και περαιτέρω ποιότητα η ομάδα, καθώς οι νέες προκλήσεις που έχει ενώπιον της είναι και μεγάλες και άκρως απαιτητικές. Για αυτό και το δίδυμο που έχει επωμισθεί το δύσκολο έργο, θέλει να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές, προς τέρψιν της ομάδας. Προφανώς και δεν υπάρχει κανένας λόγος για συντήρηση σεναρίων περί ηγεμονικών συμβολαίων και μετεγγραφών… αεροδρομίου που θα πέσουν τα τσιμέντα. Μιλάμε απλά για fake news!

Ωστόσο ο ποιοτικός εμβολιασμός είναι στόχος εκ των ων ουκ άνευ, με παίκτες που να διαθέτουν ισχυρό personality, παραστάσεις πρωταθλητισμού και θα είναι σε θέση να ηγηθούν, εντός των 4ων γραμμών, αλλά και στα αποδυτήρια. Και ο κόσμος, που δικαιούται και να μουρμουρίζει και να ανησυχεί, είναι δεδομένο ότι θα στηρίξει με πάθος τη νέα προσπάθεια, θέλοντας όντως να δει επιτέλους μία διαφορετική πρακτική-τακτική, σε αυτή την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο.

Άλλωστε, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας υπάρχει ο χρόνος. Θυμίζουμε 22-23 η πρώτη συγκέντρωση με εργομετρικά και αιματολογικές, και αρχές Ιουλίου μετάβαση στο «Κιέλτσε» για το βασικό στάδιο προετοιμασίας με δυνατά φιλικά, δύο εξ’αυτών με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ράκοφ.

Πολλά τα ανοικτά μέτωπα, προτάσεις έχουν στα χέρια τους συγκεκριμένοι μετεγγραφικοί στόχοι, με τον Μάριο Δημητρίου τελικά να συνεχίζει στην ΑΕΚ και να είναι πλέον εκτός λίστας.

Συντηρούν κύκλοι από το περιβάλλον του Παναθηναϊκού, το ζωηρό ενδιαφέρον του «τριφυλλιού» για τον Γιάννη Κώτσιρα, με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει απευθείας τετ α ετ με τον παίκτη. Ίδια τα δεδομένα και για τον Γιάννη Μασούρα. Για τη θέση του δεξιού μπακ, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ως gazzetta.cy, ενδιαφέρει και παίκτης… έκπληξη, που τον είδαμε πέρσι στο πρωτάθλημα μας!