Home TOP NEWS Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

Οι μηχανές παίρνουν μπρος σήμερα για την ΟΜΟΝΟΙΑ! Αργά το απόγευμα το “Ηλίας Πούλλος” θα γεμίσει ξανά με τους ποδοσφαιριστές και τον Νταμπράουσκας να σηκώνουν μανίκια. Αρκετά θα είναι τα νέα πρόσωπα, όχι στο ρόστερ, αλλά κυρίως στο τεχνικό και υποστηρικτικό επιτελείο της ομάδας μας.


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκινούν από σήμερα και επίσημα τη νέα χρονιά, θέτοντας ως στόχο την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος και τη διεκδίκηση των τίτλων, τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Η προσέγγιση θα είναι βήμα-βήμα. Αρχικά, όλοι θα επικεντρωθούν στα παιχνίδια της Ευρώπης, επιδιώκοντας προκρίσεις για να βρεθεί η ομάδα μας ξανά σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στη συνέχεια, θα δοθεί έμφαση στις εγχώριες διοργανώσεις.

Όσον αφορά τον Νταμπράουσκας, ο Λιθουανός τεχνικός φέρνει μαζί του πλούσια εμπειρία και αρκετούς τίτλους από προηγούμενες ομάδες του. Γνωρίζει από πρωταθλητισμό και διαχείριση πίεσης, και φαίνεται να διαθέτει όλα τα στοιχεία για να βοηθήσει την ομάδα μας να επανέλθει στις επιτυχίες. Αυτή η νέα πρόκληση στην προπονητική του καριέρα είναι τεράστια και είναι αποφασισμένος να πετύχει τους στόχους του.

Όπως σημειώσαμε και στον τίτλο του άρθρου μας, η “αρχή είναι το ήμισυ του παντός”. Μέσα από την προετοιμασία που ξεκινάει σήμερα, πρέπει να γίνει σωστή δουλειά, ώστε όλοι να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις πρώτες υποχρεώσεις σε Ευρώπη αρχικά και στην συνέχεια στην Κύπρο.