Home TOP NEWS Η… κατηγορία Σίμιτς και Σιπριάνο

Η… κατηγορία Σίμιτς και Σιπριάνο


Όλη η προσοχή στρέφεται στο μεταγραφικό κομμάτι του ρεπορτάζ όμως δεν πρέπει να ξεχνούμε και το υπάρχον υλικό στο ρόστερ.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έκαναν καλή χρονιά, άλλοι που πρόσφεραν από ένα σημείο και μετά, άλλοι είχαν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους και πρέπει να ανεβάσουν ρυθμούς με τη νέα σεζόν.

Στην τελευταία κατηγορία εντάσσονται οι Βέλικο Σίμιτς και Μαρκίνιος Σιπριάνο.

Ο Σέρβος εξτρέμ ήρθε το καλοκαίρι του 2023 με περγαμηνές μετά από μια εξαιρετική σεζόν με τη Βοϊβοντίνα όμως σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε. Είχε αρκετούς μικροτραυματισμούς στην αρχή της σεζόν και πέρα από κάποιες εκλάμψεις στην απόδοση του δεν κατάφερε να γίνει σημαντικός και απαραίτητος. Τα γκολ του κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ήταν το χάι-λάιτ του όμως σε γενικές γραμμές περιμέναμε περισσότερα.

Είναι στο χέρι του 29χρονου Σέρβου να ανεβάσει την απόδοση του, να σταθεροποιηθεί και να αποτελέσει άλλη μια αξιόλογη επιλογή για τα εξτρέμ και την μεσοεπιθετική γραμμή.

Η άλλη περίπτωση ακούει στο όνομα Μαρκίνιος Σιπριάνο. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος στο πρώτο μισό της σεζόν είχε καλή παρουσία όμως από ένα σημείο και μετά έχασε τη θέση του και η έλευση του Χαμάς περιόρισε τον χρόνο συμμετοχής του.

Θα ξεκινήσει τη σεζόν ως μπακ-απ όμως ο ανταγωνισμός πάντα κάνει καλό και περιμένουμε να δούμε πως θα εμφανιστεί με τη νέα χρονιά.