Home TOP NEWS Η κριτική, το… πάνω ράφι και τα χρονικά περιθώρια

Η κριτική, το… πάνω ράφι και τα χρονικά περιθώρια


Βρισκόμαστε σχεδόν στα μέσα Ιουνίου και η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε 2 μεταγραφές, περιμένουμε άλλες 2-3 μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και… βλέπουμε.

Κάποιος μπορεί να πει πως γίνεται σωστή δουλειά, κάποιος μπορεί να θέλει να περιμένει και κάποιος άλλος κράζει… ήδη.

Τα λάθη και οι παραλείψεις προηγούμενων ετών δημιουργούν ένα κλίμα δυσπιστίας και αυτό είναι φυσιολογικό όμως δεν μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα από τώρα.

Εβάντρο και Μασούρας δεν είναι μεταγραφές που δημιουργούν μεγάλο ντόρο όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους κρίνουμε πριν καν τους δούμε.

Παραδείγματα μεταγραφών που ήρθαν και σκόρπισαν ενθουσιασμό αλλά ποτέ δεν πρόσφεραν υπάρχουν πολλά. Όπως επίσης υπάρχουν και παραδείγματα ποδοσφαιριστών που ήρθαν χωρίς να περιμένουμε πολλά και στο τέλος βγήκαν λίρα εκατό.

Η ουσία σε κάθε μεταγραφική περίοδο είναι να γίνουν προσεγμένες κινήσεις, εκεί που πρέπει να δοθούν περισσότερα χρήματα να δοθούν, και στο τέλος της ημέρας οι επιλογές Νταμπράουσκας και Αναστασίου να δημιουργήσουν ένα δεμένο και ισχυρό σύνολο.

Το χρονοδιάγραμμα λέει ότι σε πρώτη φάση θα γίνουν 4-5 μεταγραφές και στη συνέχεια οι υπόλοιπες. Είναι γεγονός ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση σε όλες τις γραμμές και αναμένουμε να δούμε κινήσεις ποιότητας μέσα στα πλαίσια που έχει θέσει η ομάδα προγραμματισμού.

Τα χρονικά περιθώρια μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων δεν είναι πολλά και περιμένουμε να δούμε πως θα κινηθούμε στο παζάρι.