Home TOP NEWS Η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει προπονητή για την Κ19 – Τα κριτήρια για τις...

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει προπονητή για την Κ19 – Τα κριτήρια για τις αιτήσεις


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει προπονητή για την ομάδα Κ-19 ενημερώνει για όσους θέλουν να κάνουν αίτηση.

Η ανακοίνωση:

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δέχεται αιτήσεις για πλήρωση της θέσης του προπονητή της ηλικιακής κατηγορίας Νέων Κ19, για τη σεζόν 2024-25. Η συγκεκριμένη θέση θα είναι πλήρους απασχόλησης, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη και βελτίωση των ελίτ ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας και υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τη μετάβασή τους στην πρώτη ομάδα. Να σημειωθεί ότι θα αξιολογηθούν μόνο όσες αιτήσεις πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια.

Απαραίτητα κριτήρια:

Προπονητικό δίπλωμα UEFA A (Που να είναι σε ισχύ).

Τουλάχιστον 3 χρόνια προπονητικής εμπειρίας σε επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα.

Προπονητική εμπειρία με ελίτ ποδοσφαιριστές αναπτυξιακών ηλικιών, σε συλλογικό επίπεδο ή διεθνές επίπεδο.

Επιθυμητά κριτήρια:

Προπονητικό δίπλωμα UEFA Elite Youth

Προσόντα διδασκαλίας.

Δίπλωμα Πρώτων βοηθειών.

Όσοι επιλεχθούν για το στάδιο των συνεντεύξεων, θα ενημερωθούν το συντομότερο. Το στάδιο των συνεντεύξεων αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα.

Όσοι προπονητές επιλεχθούν για το στάδιο των συνεντεύξεων, θα κληθούν να ετοιμάσουν μία παρουσίαση με μέγιστο χρόνο τα 20 λεπτά, προσδιορίζοντας τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες τους σαν προπονητές αλλά και πώς πιστεύουν ότι θα συμβάλουν στην ενίσχυση της Ακαδημίας γενικότερα και της ομάδας Κ19 ειδικότερα.

Στη συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν μια προπονητική μονάδα εντός του αγωνιστικού χώρου, οι λεπτομέρειες της οποίας θα συμφωνηθούν τη συγκεκριμένη μέρα. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 στο mail [email protected]