Home TOP NEWS Η προσωπική νίκη του Αναστασίου με Μασούρα και το… στοίχημα του ποδοσφαιριστή!

Η προσωπική νίκη του Αναστασίου με Μασούρα και το… στοίχημα του ποδοσφαιριστή!

Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν αποφασισμένος να αποκτήσει τον Γιάννη Μασούρα, και τελικά κατάφερε να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Ελλαδίτη ακραίου μπακ. Ο Μασούρας αναμένεται να έρθει στην Κύπρο τις επόμενες μέρες για να φορέσει την πράσινη φανέλα.


Για κάθε ποδοσφαιριστή, όπως και για τον Γιάννη Μασούρα, καθρέφτης είναι το γήπεδο. Αν και γνωρίζουμε λίγα για τον νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, πρόκειται για έναν σύγχρονο μπακ που μπορεί να προσθέσει ταχύτητα στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να ενισχύσει τη δημιουργικότητά της με τα γρήγορα ανεβάσματά του.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα έχει στα χέρια του ένα δυνατό όπλο και καλείται, μέσα από την προετοιμασία και τα παιχνίδια της ομάδας μας, να αναδείξει τα στοιχεία του Μασούρα, κάτι που αν το πετύχει, θα δώσει νέα πνοή στη δεξιά πτέρυγα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Μασούρας δεν κατάφερε να προσαρμοστεί όπως ήθελε στην Αστάνα, γι’ αυτό και αποχώρησε. Τώρα όμως έχει μια νέα ευκαιρία στην ΟΜΟΝΟΙΑ να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο και να δείξει τα χαρακτηριστικά του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιάννης Αναστασίου ευελπιστεί ότι, ο Γιάννης Μασούρας θα δώσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό που χρειάζεται και θα τον δικαιώσει για την επιλογή του. Ωστόσο, το στοίχημα είναι μεγάλο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πρέπει να αποδείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη που του δείχνουν.