Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Μάχες στο Euro σε τεντωμένο σχοινί και τριάδα σε μυθική απόδοση!

Μάχες στο Euro σε τεντωμένο σχοινί και τριάδα σε μυθική απόδοση!

Σπουδαία και άκρως σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της Παρασκευής (21/6) στο Euro.


* Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Λίγο μετά την τεράστια έκπληξη και τη μεγάλη εμφάνιση στο 1-0 επί του Βελγίου, η Σλοβακία αντιμετωπίζει την Ουκρανία (16:00), που παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση μετά την ήττα με 3-0 από τη Ρουμανία. Το κίνητρο είναι μεγάλο για την παρέα των Ζιντσένκο και Μούντρικ, όμως οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν την ψυχολογία στα ύψη.
Έτσι, η πλάστιγγα γέρνει προς την ισορροπία και η ισοπαλία προσφέρεται σε απόδοση 3.50.

Λίγο αργότερα, η Πολωνία αντιμετωπίζει την Αυστρία (19:00) και το ματς χαρακτηρίζεται ως «do or die» και για τους δύο. Οι ήττες στην πρώτη αγωνιστική έφεραν ανάγκη για νίκη στη 2 η αγωνιστική και η αλήθεια είναι πως οι Αυστριακοί έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στη Γαλλία. Οι Πολωνοί είναι γενικά «σφιχτοί», όμως η Αυστρία έχει μεγαλύτερη ποιότητα και το διπλό συνοδεύεται με απόδοση 2.10.

Το πρόγραμμα κλείνει με το ντέρμπι Ολλανδία – Γαλλία. Οι δύο ομάδες κέρδισαν – έστω και δύσκολα – στην πρεμιέρα τους στο Euro και ο νικητής του συγκεκριμένου αγώνα θα «κλειδώσει» εκτός απροόπτου την 1 η θέση του ομίλου. Παρά την ποιότητα των δύο ομάδων επιθετικά, το κίνητρο και η ανάγκη για αποφυγή κάθε ρίσκου ίσως κατεβάσουν το
τέμπο και οδηγήσουν στο Under 2.5 γκολ, που προσφέρεται σε απόδοση 1.91.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ
NOVIBET.COM.CY/INFO/WELCOME-BONUS-OROI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ
ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022 . ·Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy