Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Ματσάρα Ισπανία-Κροατία στο Βερολίνο!

Ματσάρα Ισπανία-Κροατία στο Βερολίνο!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία. www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια |
https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ


Μπαίνουμε σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς στο EURO και το μενού του Σαββάτου
περιλαμβάνει τρεις αγώνες.

Για τον Α’ όμιλο η Ουγγαρία αντιμετωπίζει την Ελβετία στις 16:00, στις 19:00 έχουμε το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Ισπανία και Κροατία και η βραδιά θα κλείσει με την αναμέτρηση Ιταλία- Αλβανία στις 22:00.

Φυσιολογικά το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι στον Β’ όμιλο ανάμεσα στους Ισπανούς και τους Κροάτες στο Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου.

Η Ισπανία του Ντε Λα Φουέντε έχει μπόλικο ταλέντο και ποιότητα στα χαφ με τους Ρόδρι και Πέδρι να ξεχωρίζουν ενώ ο 17χρονος Γιαμάλ της Μπαρτσελόνα αποτελεί ήδη σημείο
αναφοράς.

Ζητούμενο για τους Ισπανούς είναι να βρουν χημεία και να εκμεταλλευτούν τον ενθουσιασμό και την ποιότητα στο ρόστερ τους παρά τις αδυναμίες στην αμυντική γραμμή. Το πρώτο τους εμπόδιο είναι ιδιαίτερα υψηλό όμως εάν θέλουν να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 12 χρόνια τότε θα πρέπει να ξεκινήσουν με το δεξί.

Στην αντίπερα όχθη οι Κροάτες κατεβαίνουν σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση ως δυνατό
αουτσάιντερ όμως η δεύτερη θέση στο Μουντιάλ του 2018 και η τρίτη στο Μουντιάλ του 22′ τους έχουν καθιερώσει ανάμεσα στην ελίτ.

Στα EURO δεν έχουν να επιδείξουν κάτι εντυπωσιακό και αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για την ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς. Ο Μόντριτς θέλει να δώσει ακόμη μια παράσταση στο
υψηλότερο επίπεδο και σε όμιλο με Ισπανία και Ιταλία αναμένονται μεγάλες μάχες.

Στην In2Bet μπορείτε να βρείτε την αναμέτρηση με τις καλύτερες αποδόσεις και εκατοντάδες ειδικές αγορές για ένα διασκεδαστικό, ασφαλές και αξιόπιστο στοίχημα! Μπες στο In2Bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!