Home SPORTS NEWS Μέσι: “Η καλύτερη ομάδα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι η νικήτρια του...

Μέσι: “Η καλύτερη ομάδα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι η νικήτρια του Champions League”


Ο Λιονέλ Μέσι παραχώρησε μία συνέντευξη μιλώντας μεταξύ άλλων για την Ρεάλ Μαδρίτης, τον Γκουαρδιόλα καθώς και τις αναμνήσεις του από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Ο Λιονέλ Μέσι προχώρησε σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις, με τον ίδιο να κάνει μία ιδιαίτερη αναφορά στην Ρεάλ Μαδρίτης, τον Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά και το νικηφόρο για εκείνον και την χώρα του Μουντιάλ του Κατάρ.

Σε ερώτηση για το ποια είναι η κορυφαία ομάδα του κόσμου αυτή την στιγμή, ο Αργεντινός απάντησε δίχως δισταγμό πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει αυτόν τον τίτλο, αλλά παράλληλα θέλησε να διευκρινίσει πως αυτό ισχύει με βάσει μόνο τα αποτελέσματα και στην συνέχεια έβαλε στην εξίσωση και την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

“Η καλύτερη ομάδα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι η τελευταία πρωταθλήτρια του Champions League”, δήλωσε, με τον ίδιο να προσθέτει στην συνέχεια πως “’οσον αφορά τα αποτελέσματα, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Αν όμως αναφερόμαστε στο αγωνιστικό κομμάτι, τότε είναι η Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρδιόλα”.

Ο Μέσι αναφέρθηκε επίσης στον τελικό του Κατάρ. “Οι αναμνήσεις μου είναι όλες εδώ. Θυμάμαι ό,τι θυμάμαι. Υπάρχουν πολλά πράγματα που ίσως μου διαφεύγουν. Αλλά προς το παρόν θα μείνω με αυτά που έχω χωρίς να αναθεωρώ”.

sport24.gr