Home TOP NEWS Μεταγραφικός «πυρετός» μέσα σε λογικά πλαίσια

Μεταγραφικός «πυρετός» μέσα σε λογικά πλαίσια


Η ανακοίνωση του Εβάντρο καθησύχασε κάπως τον απαιτητικό κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.

Ο μεταγραφικός «πυρετός» κάθε καλοκαίρι δεν είναι κάτι καινούριο και ο κόσμος περιμένει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και κινήσεις για ενίσχυση της ομάδας, μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια. Τα λάθη, οι παραλείψεις και κυρίως οι καθυστερήσεις σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους πρέπει να αποτελούν παραδείγματα προς αποφυγή για να μπορέσει η ομάδα μας να ενισχυθεί σωστά την φετινή περίοδο.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προνοεί ενίσχυση σε αρκετές θέσεις όμως για την ώρα ακόμη δεν έχουν διαρρεύσει πολλά ονόματα. Εκείνο που είναι ξεκάθαρο είναι πως επείγει η ενίσχυση στο δεξί άκρο της αμυντικής μας γραμμής, εκεί όπου αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ούτε μια διαθέσιμη επιλογή.

Το όνομα του Γιάννη Μασούρα έπαιξε έντονα τις προηγούμενες μέρες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε περίπτωση που πάρει την ελευθέρα του από την Αστάνα, θα κατηφορίσει προς το νησί μας για να βάλει τα πράσινα.

Ακούστηκε και το όνομα του Κώτσιρα από τον Παναθηναϊκό όμως πρόκειται για δύσκολη περίπτωση ενώ μόλις χθες (4/6) βγήκαν προς τα έξω πληροφορίες για τον Μάριο Δημητρίου. Είναι γεγονός ότι εξετάζεται η περίπτωση του 31χρονου Κύπριου μπακ όμως δεν προκύπτει ακόμη κάποια εξέλιξη.

Το πλάνο των Αναστασίου και Νταμπράουσκας προνοεί ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, στη μεσαία γραμμή αλλά και στα εξτρέμ οπότε αναμένουμε μέσα στις επόμενες μέρες να εντατικοποιηθούν οι διεργασίες και σε αυτό το κομμάτι.

Όσον αφορά το θέμα Φαμπιάνο το γεγονός ότι παραμένει ακόμη ανοικτό και δεν προκύπτουν εξελίξεις, προκαλεί κάποια ανησυχία, όμως θέλουμε να πιστεύουμε πως θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να παραμείνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Βραζιλιάνος γίγαντας.