Home TOP NEWS Να διασκεδάσουν τις ανησυχίες του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ

Να διασκεδάσουν τις ανησυχίες του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ


Ανυπομονησία και αγωνία, σε κάποιες περιπτώσεις σε υπερβολικό βαθμό, είναι τα συναισθήματα ενός ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ σε αυτές τις πρώτες μέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Βρισκόμαστε στις 7 Ιουνίου και το τριφύλλι ανακοίνωσε μια μεταγραφή, αυτή του Εβάντρο Κόστα, και υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος να διανύσουμε για να ολοκληρωθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός και το ρόστερ.

Την Παρασκευή, ο Ανδρέας Δημητρίου επισήμανε ότι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας υπάρχει πρόθεση να γίνουν άλλες 3-4 μεταγραφές, πέρα από αυτή του Εβάντρο.

Ονόματα ακούγονται πολλά και κυρίως από την Ελληνική αγορά, την οποία γνωρίζουν πολύ καλά οι Γιάννης Αναστασίου και Βάλντας Νταμπράουσκας.

Με μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και σε συζητήσεις με ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ είναι εμφανής η αγωνία και μπορούμε να σκεφτούμε ένα-δύο λόγους.

Πρώτο γιατί βγαίνουμε από μια σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα και κυρίως χωρίς τίτλο. Η ήττα στον τελικό άφησε μια πικρή γεύση στο φινάλε ενώ η αστάθεια μέσα στη σεζόν, παρά το καλό ντεμαράζ στο φινάλε του πρωταθλήματος, δεν είναι κάτι που αρέσει στον κόσμο.

Παράλληλα τα λάθη και οι καθυστερήσεις σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους δημιούργησαν ένα αίσθημα ανασφάλειας στον Πράσινο λαό. Κάποιες επιλογές παικτών αποδείχθηκαν κατώτερες των περιστάσεων οπότε όλοι περιμένουμε αναβάθμιση στην ποιότητα του ρόστερ.

Εννοείται πως πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη των προηγούμενων χρόνων, να τα αναγνωρίζουμε (κάτι που έγινε από τον πρόεδρο Παπασταύρου) και να τα διορθώνουμε.

Ο Γιάννης Αναστασίου στον νέο του ρόλο ως Σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού μαζί με τον νέο προπονητή, Βάλντας Νταμπράουσκας καλούνται να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Αρχικά για να πάει η ομάδα στην προετοιμασία με τον βασικό της κορμό και παράλληλα να έρθουν παίκτες που θα την ανεβάσουν επίπεδο.