Home TOP NEWS Να εκμεταλλευτεί τις εμπειρίες που αποκόμισε!

Να εκμεταλλευτεί τις εμπειρίες που αποκόμισε!


Ο Λοΐζος Λοΐζου επέστρεψε στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τον δανεισμό του από την Χέρενφεν και είναι έτοιμος να τα δώσει ξανά όλα για να κερδίσει τον Βάλντας Νταμπράουσκας και, κατ’ επέκταση, μια θέση στην ομάδα μας.

Προς το παρόν, ο Κύπριος μεσοεπιθετικός είναι επικεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Εθνική Κύπρου. Με την επιστροφή του στην Κύπρο μετά τα δύο φιλικά με Μολδαβία και Σαν Μαρίνο, θα επικεντρωθεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο ποδοσφαιριστής μας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις εμπειρίες που αποκόμισε από την Ολλανδία και να δείξει τις ικανότητές του στα πρώτα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, με την ελπίδα ότι αυτές οι εμφανίσεις θα μπορέσουν να του ανοίξουν ξανά τον δρόμο για μια μεταγραφή στο εξωτερικό.

Οι σημερινές δηλώσεις του Ανδρέα Δημητρίου επιβεβαιώνουν την αφοσίωση του Λοΐζου στην ΟΜΟΝΟΙΑ: “Ο Λοΐζος είναι ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Θα συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία. Για τον Λοΐζο ισχύει ό,τι ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αν έρθει κάποια πρόταση, θα την εξετάσουμε”.