Home TOP NEWS Νέο ξεκίνημα με… φιλοδοξίες και στόχους!

Νέο ξεκίνημα με… φιλοδοξίες και στόχους!


Χθες, στις 24 Ιουνίου, οι ποδοσφαιριστές μας επέστρεψαν στο “Ηλίας Πούλλος”, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2024/2025. Με υψηλές φιλοδοξίες και στόχους, η ομάδα μας στοχεύει στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και στην κατάκτηση των εγχώριων τίτλων.

Οι παίκτες που ήδη βρίσκονταν στο ρόστερ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν για πρώτη φορά τον νέο προπονητή, Βάλντας Νταμπράουσκας, καθώς και τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα μας: τον Εβάντρο Κόστα, τον Γιάννη Μασούρα και τον Ματέο Μάριτς.

Επιπλέον, ο Λιθουανός τεχνικός είδε για πρώτη φορά και μερικούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους, όπως τους Ανδρέα Ασημένο, Αλέξανδρο Καϊάφα, Νικόλα Κυριακίδη, Ανδρέα Χρίστου και Άγγελο Νεοφύτου. Επίσης, παρών ήταν και ο νεαρός Ανδρέας Νικολάου, ο οποίος ανέβηκε από την Κ19. Ο Νταμπράουσκας θα σχηματίσει καλύτερη εικόνα για αυτούς κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προπόνηση συμμετείχε και ο 17χρονος Κέρτις Τζούνιορ, ένας νεαρός επιθετικός από τη Δημοκρατία της Γκαμπόν, που βρίσκεται στην Κύπρο εδώ και μερικούς μήνες και έκανε προπονήσεις με την Κ-19.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στην Κύπρο τις επόμενες ημέρες, και την 1η Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το κύριο στάδιο προετοιμασίας, με προγραμματισμένα τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια.