Home TOP NEWS Ο Ανδρέας Δημητρίου για τον προγραμματισμό, τον Εβάντρο Κόστα, τον Φαμπιάνο και...

Ο Ανδρέας Δημητρίου για τον προγραμματισμό, τον Εβάντρο Κόστα, τον Φαμπιάνο και το ΟΜΟΝΟΙΑ TV

Οι σημερινές επίσημες τοποθετήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως τις έχει μεταφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου:


Για τον προγραμματισμό: Ο προγραμματισμός προχωράει κανονικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως θέλουμε. Είχε γίνει αρκετή προεργασία από τον Μάρτιο και έπειτα και τώρα οι ενέργειες είναι σε πιο εντατικό ρυθμό. Είχαμε θέσει ως στόχο να ολοκληρώσουμε 4-5 μετεγγραφές μέχρι τις ημέρες έναρξης της προετοιμασίας. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η μια κίνηση με την απόκτηση του Εβάντρο Κόστα και ευχόμαστε όλα να εξελιχθούν ομαλά και να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο αυτό. Οι υπόλοιπες μετεγγραφικές κινήσεις – πέρα δηλαδή από αυτές που σας έχω αναφέρει ότι θέλουμε να ολοκληρώσουμε πρώτα – θα γίνονται στην πορεία και αφού ληφθούν υπόψη και οι ανάγκες που θα διαφανεί ότι έχουμε. Η ομάδα πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο θα καταστεί εφικτό να δημιουργηθεί ένα δυνατό ρόστερ, ικανό για να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει με αξιώσεις την υλοποίηση των αγωνιστικών μας στόχων.

Για τον Εβάντρο Κόστα: Είναι ένας ποδοσφαιριστής που η ομάδα ήθελε να προσθέσει στο ρόστερ της για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή, αλλά και τις άλλες θέσεις στον μεσοεπιθετικό χώρο που αγωνίζεται. Ήρθε στην Κύπρο και ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του, αναχώρησε για την πατρίδα του και θα επιστρέψει με την έναρξη της προετοιμασίας.

Για τον Φαμπιάνο: Τοποθέτηση για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας μας με τον Φαμπιάνο είχαμε κάνει τον Απρίλιο, όταν επί της ουσίας είχαμε πει ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί. Τα δεδομένα παραμένουν τα ίδια. Συστήνουμε ακόμη λίγη υπομονή.

Για τα δημοσιεύματα για τον προγραμματισμό: Έχουν γραφτεί αρκετές ανακρίβειες τις τελευταίες ημέρες σχετικά με ποδοσφαιριστές για τους οποίους δεν δείξαμε ενδιαφέρον. Δυστυχώς διαπιστώνουμε πως μια μερίδα του κόσμου μας μπαίνει στη διαδικασία να εκλαμβάνει ως δεδομένο όποιο δημοσίευμα βγει για το θέμα αυτό και καταλήγει να συζητά, χωρίς λόγο, θέματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επαναλαμβάνουμε πως θα ήταν καλό ο κόσμος μας να αναμένει τις επίσημες τοποθετήσεις για να λαμβάνει την σωστή πληροφόρηση.

Για την προετοιμασία: Θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση που θα αφορά την προετοιμασία της ομάδας μας, από την έναρξη, την προετοιμασία στο εξωτερικό και τους φιλικούς αγώνες. Στις 21 Ιουνίου θα ξεκινήσει η διαδικασία των εργομετρικών και στις 24 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση. Για όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες συστήνουμε ακόμη λίγη υπομονή και όταν ολοκληρωθούν όλες οι διεργασίες θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση.

Για Λοϊζου: «Είναι ποδοσφαισιστής της Ομόνοιας, θα είναι κανονικά στην προετοιμασία και σε περίπτωση που έρθει πρόταση η ομάδα θα το συζητήσει».

Για τον τραυματισμό του Χαραλάπους: «Όπως και ο Κούσουλος δεν ακολούθησαν την Εθνική λόγω προβλήματος, αναμένεται να είναι έτοιμος όπως και οι Εράκοβιτς και Φαμπιάνο».

Για την αποχώρηση Ταραπουλούζη: «Είχαμε αρκετές επιτυχίες στα χρόνια που ήταν στην ομάδα είχε την δική του συμβολή σε αυτή την πορεία».

Για Κασάμα-Φράνσον: «Διαβάζουμε πολλά δημοσιεύματα, είναι παίχτες της Ομόνοιας και να περιμένουμε επίσημη ενημέρωση».

Αν θα υπάρξουν κινήσεις και στον κατάλογο Β’: «Δεν αποκλείουμε κάτι ούτε κάποια αγορά».

Για το τεχνικό τιμ: Όπως έγινε γνωστό αποχώρησε ο Κυριάκος Παναγιώτου που κατείχε τα τελευταία χρόνια τη θέση του αναλυτή. Θα ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες την τελική σύνθεση του τεχνικού μας επιτελείου.

Για το ΟΜΟΝΟΙΑ TV: Η δημιουργία του επίσημου 24ωρου τηλεοπτικού καναλιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν κάτι που εξήγγειλε ο Πρόεδρος τον περασμένο Φεβρουάριου. Το OMONOIA TV θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινότητα των φιλάθλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το εγχείρημα αυτό έχει προχωρήσει αρκετά και το επόμενο διάστημα θα είμαστε σε θέση να δώσουμε όλες τις πληροφορίες που το αφορούν.