Home TOP NEWS Ο αρνητισμός, η γκρίνια και το χρονοδιάγραμμα

Ο αρνητισμός, η γκρίνια και το χρονοδιάγραμμα


Μετράμε αντίθετα για την έναρξη της προετοιμασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και όσο δεν προκύπτουν εξελίξεις στα μεταγραφικά τόσο μεγαλώνει η μουρμούρα.

Από την αρχή του καλοκαιριού, ή μάλλον από την στιγμή που χάσαμε το Κύπελλο, οι περισσότεροι οπαδοί έστρεψαν την προσοχή τους στις μεταγραφές.

Είναι γεγονός ότι παρατηρείται μια ανυπομονησία αλλά και αρνητικότητα στις τάξεις των Ομονοιατών λόγω των λαθών και των καθυστερήσεων σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

Κάθε μεταγραφή ή όνομα που ακούγεται κρίνεται αυστηρά ενώ απαίτηση μιας μεγάλης μάζας ήταν να κλείσουν όλες οι μεταγραφικές εκκρεμότητες από την 1η Ιουνίου.

Αυτή την στιγμή έφυγαν 8 παίκτες, άλλοι 2 (Κασάμα, Φράνσον) είναι εκτός πλάνων και ήρθαν μόλις 2. Οι γκρινιάρηδες και οι αρνητές κάνουν πάρτι και εάν δεν έρθουν άλλες 2-3 μεταγραφές μέχρι τη Δευτέρα (24/6) που αρχίζει η προετοιμασία τότε θα νιώθουν… δικαιωμένοι.

Φυσικά και δεν θα είναι το τέλος του κόσμου όμως με τα παθήματα των προηγούμενων ετών αλλά και το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έθεσε το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα τότε θα πρέπει να τηρηθεί και να ενισχυθεί όπως πρέπει το ρόστερ.

Στην αναμονή λοιπόν για να δούμε πως θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες και εάν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες για τουλάχιστον μια κλειστή μεταγραφή…