Home TOP NEWS Ο καημός κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ και η ποιότητα που… δημιουργεί ποιότητα

Ο καημός κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ και η ποιότητα που… δημιουργεί ποιότητα


Ο καημός κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ είναι να δει μεταγραφές ποιότητας σε κάθε μεταγραφική περίοδο και ειδικότερα φέτος.

Ο κάθε ένας από εμάς κρίνει με τα δικά του κριτήρια τον κάθε ποδοσφαιριστή όμως άλλο τα βιογραφικά και άλλο το… γήπεδο που λέει πάντα την αλήθεια.

Επί της ουσίας όμως κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν χρειάζονται συστάσεις και αποτελούν επιλογές από το πάνω ράφι. Γιατί τα λέμε όλα αυτά;

Γιατί από τη μια την ποιότητα την αγοράζεις, οπότε θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες οικονομικές υπερβάσεις μέσα στα πλαίσια που θα θέσει η διοίκηση και η ομάδα προγραμματισμού.

Και από την άλλη η ποιότητα δημιουργεί… ποιότητα. Όταν έρχονται παίκτες που σε ανεβάζουν επίπεδο τότε παράλληλα ανεβαίνουν και οι υπόλοιποι.

Τρανταχτό παράδειγμα του παρελθόντος ο Ιωάννης Κούσουλος δίπλα από τον Ζόρντι Γκόμεθ. Την σεζόν του πρωταθλήματος το 2021 ο Κύπριος μέσος έκανε μια απίστευτη σεζόν στο πλάι του έμπειρου και ποιοτικού Ζόρντι.

Για παράδειγμα ένας ποιοτικός μέσος στο πλάι του Χάμπου, ακόμη ένας εξτρέμ που θα βάλει πίεση και θα βοηθήσει τον Λοΐζου, ένας στόπερ που θα δημιουργήσει ανταγωνισμό στα μετώπισθεν… Έτσι ανεβάζεις επίπεδο ολόκληρη την ομάδα και δημιουργείς ένα γερό και δυνατό σύνολο.

Παραδείγματα υπάρχουν και άλλα όμως αυτό που περιμένουν οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται με τον προγραμματισμό είναι να γίνουν οι σωστές κινήσεις μέσα στα χρονικά και οικονομικά πλαίσια που αρμόζουν στο επίπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τις επόμενες μεταγραφές, να κάνουμε μια πρώτη (θεωρητική) αξιολόγηση και όταν τις δούμε στο γήπεδο να κρίνουμε αναλόγως.