Home TOP NEWS Ο περιορισμός στους ξένους, η ανάγκη για ενίσχυση και ο… εντοπισμός...

Ο περιορισμός στους ξένους, η ανάγκη για ενίσχυση και ο… εντοπισμός καλών Κυπρίων!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ εντείνονται οι διεργασίες για τον προγραμματισμό της ομάδας μας, με τους Αναστασίου και Νταμπράουσκας να εργάζονται πυρετωδώς για το στήσιμο της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.


Το προηγούμενο διάστημα, οι άνθρωποι που ασχολούνται με το κεφάλαιο προγραμματισμός προχώρησαν στην αποδέσμευση οκτώ συνολικά ποδοσφαιριστών, είδαν την πόρτα εξόδου οι Ψάλτης, Παπαστυλιανού, Ζαχαρίου, Μίλετιτς, Αλιούμ (Β’κατάλογου), Μάθιους, Λέτσιακς και Μπασιρού.

Οι τέσσερεις από τους οκτώ που αποχώρησαν, αλλά και κάποιες άλλες αποχωρήσεις που αναμένεται να προκύψουν, ελευθέρωσαν και θα ελευθερώσουν κάποιες θέσεις για μεταγραφές ξένων/κοινοτικών ποδοσφαιριστών, ωστόσο ίσως αυτές να μην είναι αρκετές για να καλύψουν τις ανάγκες που προκύπτουν στην ομάδα μας.

Για την ώρα στο υφιστάμενο ρόστερ υπάρχουν 

  1. Ουζόχο
    2. Φαμπιάνο
    3. Κουλιμπαλί
    4. Λανγκ
    5. Χαμάς
    6. Σιπριάνο
    7. Κασάμα
    8. Φράνσον
    9. Εράκοβιτς (Θα επανεγγραφεί)
    10. Μπεζούς (Δεν θα εγγραφεί)
    11. Σεμέδο
    12. Σίμιτς
    13. Στεπίνσκι
    14. Μπάκιτς

Με τα πιο πάνω δεδομένα και υπό την προϋπόθεση ότι θα πραγματοποιηθούν οι αποχωρήσεις που αναφέρθηκαν προηγουμένως, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει τη δυνατότητα να εντάξει μέχρι και έξι ξένους παίκτες στο ρόστερ της, εφόσον αυτή είναι η επιθυμία των υπεύθυνων για τον προγραμματισμό της ομάδας.

Απ’ εκεί και πέρα κι από την στιγμή που προκύπτει σημαντική ανάγκη για ενίσχυση και σε συνάρτηση ότι υπάρχει ο περιορισμένος αριθμός των θέσεων για ξένους, ίσως αναγκάσει τους ανθρώπους της ομάδας μας να κοιτάξουν και κάποιες περιπτώσεις Κυπρίων ποδοσφαιριστών, αλλά και ποδοσφαιριστών για τον Β’ κατάλογο.