Home TOP NEWS Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ για το γήπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ για το γήπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Οι δηλώσεις του:

Για τον Ντίνο Ιορδάνου: «Το να φεύγει τόσο πρώρα χωρίς κανένα ιατρικό προηγούμενο κάποιος άνθρωπος, ανεξαρτήτως ομάδας που υποστηρίζει, είναι κάτι λυπητερό. Για την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ είναι κάτι απρόοπτο. Έδειχνε ενθουσιασμένος και προσηλωμένος στο στόχο του γηπέδου και έφυγε τόσο πρόωρα. Θέλω να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στους οικείους του, αλλά και στη μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Είμαι σίγουρος ότι το όραμα του θα υλοποιηθεί από όλους τους υπόλοιπους. Είναι κρίμα τέτοιοι άνθρωποι να χάνονται τόσο πρόωρα».

«Πολύ απλός άνθρωπος. Βοηθούσε κόσμο. Αληθινός τζέντλεμαν της ζωής. Φιλάνθρωπος. Αγαπούσε τον τόπο του και το μεγάλο του όραμα ήταν να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα», πρόσθεσε.

Κάτι νεότερο για τα γήπεδα: «Θα συζητηθεί σήμερα του Παφιακού. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ. Μίλησα με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ προχθές τηλεφωνικά, θα έχουμε μια νέα επαφή την ερχόμενη βδομάδα. Αυτό που προέχει στο ΑΠΟΕΛ είναι να γίνει η κηδεία του κυρίου Ιορδάνου».

Για το «Στέλιος Κυριακίδης»: «Υπάρχουν κάποιες διαδικασίες, κάποιες υποχρεώσεις που ανέλαβε η Πάφος έναντι του ΚΟΑ. Περιμένουμε οι άνθρωποι να ανταποκριθούν σε κάποια θέματα και είμαστε και εμείς έτοιμοι να λάβουμε τις αποφάσεις μας, οι οποίες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα. Θέλουμε η Πάφος να έχει την έδρα της τη νέα σεζόν χωρίς να υπάρχει θέμα. Θα βρούμε τη λύση».

Για το γήπεδο της Ομόνοιας: «Είχαμε δυο φορές συναντήσεις με τους ανθρώπους της Ομόνοιας, τους εξηγήσαμε τις διαδικασίες και περιμένουμε την επίσκεψη της Ομόνοιας για να μας ενημερώσουν που βρίσκονται οι ενέργειες τους».