Home TOP NEWS Οι νεαροί που αξιολογούνται από Νταμπράουσκας

Οι νεαροί που αξιολογούνται από Νταμπράουσκας


Κάθε χρόνο στην προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συμμετέχουν αρκετοί νεαροί από τις ακαδημίες μας, έτσι και φέτος.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να δώσει όσο περισσότερες ευκαιρίες γίνεται σε νεαρά παιδιά των ακαδημιών μας.

Φέτος την ομάδα ματς στην Πολωνία θα ακολουθήσουν οι Ανδρέου, Οζλέρ και Παντελή που ήταν από πέρσι στην πρώτη ομάδα και φυσικά καλούνται να αποδείξουν ότι δικαιούνται περισσότερο χρόνο συμμετοχής φέτος.

Από εκεί και πέρα οι Ασημένος, Χρίστου, Καϊάφας, Νεοφύτου και Κυριακίδης που ήταν δανεικοί πέρσι και οι Νικολάου και Κέρτις Τζούνιορ από την Κ19 βρίσκονται στις προπονήσεις και ο Νταμπράουσκας θα αποφασίσει ποιοι από αυτούς θα πάνε στην Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Τι είπε ακριβώς στις δηλώσεις του ο Ανδρέας Δημητρίου:

Στις προπονήσεις συμμετέχουν και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές. Είναι οι Ανδρέου, Οζλέρ και Παντελή που ήταν από πέρσι στην πρώτη ομάδα, οι ποδοσφαιριστές που ήταν δανεικοί την περσινή σεζόν Ασημένος, Χρίστου, Καϊάφας, Νεοφύτου και Κυριακίδης, όπως και ο Νικολάου και ο Κέρτις Τζούνιορ από την Κ19. Τους αξιολογεί ο προπονητής και ανάλογα θα αποφασίσει ποιοι θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Πολωνία και ακολούθως ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας. Βέβαια, αυτή είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη, συνεπώς δεν αποκλείεται στην πορεία να μπουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και άλλα παιδιά από την Κ19.