Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Πρεμιέρα στο EURO 2024 – Μπορεί για την έκπληξη η Σκωτία;

Πρεμιέρα στο EURO 2024 – Μπορεί για την έκπληξη η Σκωτία;

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία. www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια |
https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ


Η ελίτ του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βρίσκεται στη Γερμανία και το EURO 2024 αρχίζει με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στην Allianz Arena του Μονάχου.

Η οικοδέσποινα Γερμανία υποδέχεται απόψε (22:00) την σκληροτράχηλη και φιλόδοξη Σκωτία και αναμένουμε να δούμε πως θα παρουσιαστούν στην πρεμιέρα.

Τα πάντσερ του Γιούλιαν Νάγκελζμαν έχουν την ετικέτα του φαβορί λόγω του ότι είναι και οι οικοδεσπότες αν και σε γενικές γραμμές παρουσιάζουν αστάθεια και σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους.

Στα τελευταία τρία μεγάλα τουρνουά οι Γερμανοί άρχισαν με το… αριστερό μετρώντας
ισάριθμες ήττες στις πρεμιέρες τους και αυτή τη φορά μπροστά στο κοινό τους θέλουν να
κάνουν καλό ποδαρικό.

Από την άλλη η αναγεννημένη Σκωτία με τον Στιβ Κλαρκ στον πάγκο της παρουσιάζεται καλά οργανωμένη και πειθαρχημένη σε κάθε αγώνα της. Σε ένα όμιλο με Ουγγαρία και Ελβετία κάθε βαθμός είναι σημαντικός και στόχος της Σκωτίας είναι να κάνει πάταγο μέσα στην έδρα της οικοδέσποινας Γερμανίας.

Στα προκριματικά οι Σκωτσέζοι πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις με πιο ηχηρό
αποτέλεσμα τη νίκη επί της Ισπανίας με 2-0.

Στην In2Bet μπορείτε να βρείτε την αναμέτρηση με τις καλύτερες αποδόσεις και εκατοντάδες ειδικές αγορές για ένα διασκεδαστικό, ασφαλές και αξιόπιστο στοίχημα! Μπες στο In2Bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!