Home TOP NEWS “Στο μεταγραφικό μπλοκάκι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Ματέο Μάριτς”

“Στο μεταγραφικό μπλοκάκι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο Ματέο Μάριτς”

Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “24sports.com.cy” αναφέρει ότι ο 26χρόνος Βόσνιος αμυντικός μέσος, Ματέο Μάριτς φαίνεται να είναι στο μεταγραφικό μπλοκάκι των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Αυτούσιο το δημοσίευμα:

Στη λίστα των παικτών που ενδιαφέρουν την Ομόνοια βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ματέο Μάριτς. Ο 26χρονος Βόσνιος αμυντικός μέσος είναι στο μεταγραφικό μπλοκάκι των υπεύθυνων προγραμματισμού των «πρασίνων», καθότι το όνομα του δεν φαίνεται να περνά απαρατήρητο στο «Ηλίας Πούλλος».

Πρόκειται για δεξιοπόδαρο ποδοσφαιριστή ο οποίος άρχισε την καριέρα του από την Μπριέγκ της πατρίδας του, από όπου και πήρε μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2021, με προορισμό τη Λοκομοτίβα έναντι 170,000 ευρώ.

Στον σύλλογο της Κροατίας καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα από την πρώτη στιγμή και μετρά ήδη πάνω από εκατό συμμετοχές. Αποτελεί μάλιστα και τον φυσικό αρχηγό της ομάδας του (σύμφωνα με το transfermarkt έχει συμβόλαιο έως το 2025).

Σημειώνεται ακόμη πως υπήρξε διεθνής με τις Ελπίδες της χώρας του, ενώ αν και στο παρελθόν έπαιξε σε όλες τις θέσεις του κέντρου… πρόκειται για «καθαρόαιμο» αμυντικό μέσο.

Σε όλα τα πιο πάνω να υπενθυμίσουμε πως από πλευράς της επίσημης Ομόνοιας ξεκαθαρίστηκε πως στόχος είναι να προκύψει περαιτέρω ενίσχυση πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Συνεπώς, αν ο Μάριτς είναι εν τέλει ο εκλεκτός δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι ακόμη και στο αεροπλάνο για την Πολωνία.