Home TOP NEWS Στο χέρι του Νταμπράουσκας…

Στο χέρι του Νταμπράουσκας…


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ, οι διεργασίες για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, καθώς η ομάδα στοχεύει να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες πριν την αναχώρηση για την Πολωνία.

Μέχρι στιγμής, έχουν ανακοινωθεί οι μεταγραφές του Εβάντρο Κόστα και του Γιάννη Μασούρα. Τις τελευταίες ώρες, υπάρχουν φήμες ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της τρίτης μεταγραφής, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό το όνομα ή η θέση του νέου παίκτη.

Οι πρώτες δύο επιλογές των Νταμπράουσκας και Αναστασίου μπορεί να μην έχουν ενθουσιάσει απόλυτα τους φίλους της ομάδας μας, όμως οι δύο προαναφερομένοι έχουν πλήρη γνώση των δυνατοτήτων και της ποιότητας των παικτών που επέλεξαν, βασίζοντας την απόφασή τους σε αυτές τις παραμέτρους.

Τόσο ο Εβάντρο Κόστα, όσο και ο Γιάννης Μασούρας, μαζί με τους επόμενους νέους παίκτες, γνωρίζουν ότι οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί. Θα πρέπει να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Βάλντας Νταμπράουσκας και να συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Είναι επίσης καθήκον του Λιθουανού τεχνικού να αξιοποιήσει στο έπακρο τις ικανότητες όχι μόνο των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, αλλά και των υφιστάμενων παικτών στο ρόστερ, ώστε η ομάδα να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή εικόνα σε Ευρώπη και Κύπρο.