Home TOP NEWS Στόχος μια νέα ΟΜΟΝΟΙΑ με ποιότητα!

Στόχος μια νέα ΟΜΟΝΟΙΑ με ποιότητα!

Οι διαδικασίες για τον προγραμματισμό της ομάδας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τους Αναστασίου και Νταμπράουσκας να εργάζονται εντατικά σε αυτό το σημαντικό κεφάλαιο.


Ορισμένοι μεταγραφικοί στόχοι έχουν ήδη “κλειδώσει”, όπως ο Εβάντρο Κόστα, του οποίου η ανακοίνωση αναμένεται σύντομα, ενώ προσεχώς θα γίνουν και οι πρώτες επίσημες ανακοινώσεις για τις νέες προσθήκες της ομάδας μας.

Μετά από τις οκτώ αποχωρήσεις, η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται ενίσχυση σχεδόν σε όλες τις γραμμές. Ωστόσο, ο στόχος των υπεύθυνων της ομάδας δεν είναι απλώς να γίνουν μεταγραφές για να γεμίσει το ρόστερ.

Όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ επιδιώκουν να προχωρήσουν σε ποιοτικές κινήσεις που θα αυξήσουν τον ανταγωνισμό στο “Ηλίας Πούλλος”. Την ίδια στιγμή, η νέα ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να “χτιστεί” με ποιότητα, ώστε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις διοργανώσεις.

Έχουμε δει και τα προηγούμενα χρόνια ότι ο συνδυασμός ποιοτικών ποδοσφαιριστών με νεαρούς και Κύπριους μπορεί να φέρει μόνο θετικά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα ανεβάζει και το επίπεδο όλης της ομάδας.