Home TOP NEWS Τα ανοικτά μέτωπα και οι «τρύπες» που πρέπει να κλείσουν

Τα ανοικτά μέτωπα και οι «τρύπες» που πρέπει να κλείσουν


Η ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας επείγει αυτή την στιγμή όμως υπάρχουν και άλλα ανοικτά μέτωπα στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Η παρουσία του Λανγκ στο EURO σημαίνει πως στα αρχικά στάδια της προετοιμασίας θα είναι διαθέσιμοι για το κέντρο της άμυνας. Η ανάγκη για ενίσχυση και σε αυτή την θέση είναι επιτακτική καθώς χρειάζονται έξτρα επιλογές.

Στη μεσαία γραμμή ο Κούσουλος είναι αυτή την στιγμή το μοναδικό καθαρό εξάρι οπότε η λογική λέει πως θα υπάρξει και εκεί ενίσχυση.

Από εκεί και πέρα οι Χάμπος, Εράκοβιτς και Εβάντρο μπορούν να καλύψουν τη θέση στο «8» και υπό προϋποθέσεις στο «10», όμως η απουσία του Μπεζούς δείχνει τον δρόμο για την εξεύρεση ενός ποδοσφαιριστή με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Στα εξτρέμ οι επιλογές στα αριστερά είναι οι Σίμιτς και Σεμέδο ενώ δεξιά υπάρχει μόνο ο Λοΐζου. Θεωρούμε δεδομένο ότι θα κινηθούμε για την απόκτηση τουλάχιστον ενός εξτρέμ και σε περίπτωση που προκύψει πρόταση για τον Λοΐζο τότε τα δεδομένα θα διαφοροποιηθούν.

Για την γραμμή κρούσης αυτή την στιγμή υπάρχουν οι επιλογές των Στεπίνσκι, Κακουλλή και Μπάκιτς και για να αλλάξει κάτι θα πρέπει να υπάρξει αποχώρηση, εκτός και εάν ο Νταμπράουσκας ζητήσει κάτι… διαφορετικό.