Home TOP NEWS Τα χρειάζεται τα αγωνιστικά λεπτά!

Τα χρειάζεται τα αγωνιστικά λεπτά!

Ο Λοΐζος Λοΐζου επέστρεψε στην ΟΜΟΝΟΙΑ από τον δανεισμό του και έχει στόχο να κερδίσει ξανά μια θέση στην ομάδα μας μέσα από την προετοιμασία. Παράλληλα, θα προσπαθήσει να επιτύχει το δικό του στοίχημα για μια μεταγραφή στο εξωτερικό, επιδεικνύοντας την αξία του στα παιχνίδια σε Ευρώπη και Κύπρο.


Αυτή την περίοδο, ο Κύπριος άσος της ομάδας μας είναι επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Κύπρου. Χθες, αγωνίστηκε για 54λεπτά στον αγώνα με τη Μολδαβία, έχοντας και ενεργό ρόλο στο πρώτο γκολ, ενώ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο επόμενο φιλικό παιχνίδι εναντίον του Σαν Μαρίνο, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (11/06).

Ο Λοΐζου, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Χέρενφεν, κατέγραψε συνολικά 129 λεπτά συμμετοχής, τα οποία ήταν λίγα για τον ποδοσφαιριστή μας ο οποίος αποχώρησε από την ΟΜΟΝΟΙΑ με 1.332 λεπτά.

Συνεπώς, η σχεδόν μία ώρα παιχνίδιου που κατέγραψε στα πόδια του ο Λοΐζος στο φιλικό της Εθνικής μας με την Μολδαβία ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς θα τον βοηθήσει να ανεβάσει την αγωνιστική του κατάσταση και να βρίσκει ρυθμό, κάτι που είναι απαραίτητο ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.