Home TOP NEWS Τα πολλά λόγια είναι φτώχια…

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια…


Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, λέει ο θυμόσοφος λαός και στην περίπτωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ταιριάζει γάντι.

Από τη Δευτέρα μπήκαμε σε περίοδο προετοιμασίας, ο μεταγραφικός σχεδιασμός τρέχει και η ομάδα μας χρειάζεται τουλάχιστον άλλες τέσσερις προσθήκες ενώ σε ένα μήνα παίζουμε τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν. Ώρα για πράξεις λοιπόν με στόχο να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμο το τριφύλλι με την έναρξη της σεζόν.

Στις 25 Ιουλίου είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας για τον Β’ προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Η ομάδα μας κληρώθηκε με τον νικητή του αγώνα FC Torpedo Kutaisi (GEO) – KF Tirana (ALB) και ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο ΓΣΠ.

Στην παρουσίαση του ο Νταμπράουσκας δεν είπε πολλά όμως έδωσε το στίγμα: Να επαναφέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που ανήκει. Και αυτό ισχύει για την Ευρώπη αλλά και για τους εγχώριους τίτλους.

Ο Λιθουανός κόουτς θέλει να εφαρμόσει τη δική του φιλοσοφία και έχει την ευκαιρία μέσα από την προετοιμασία να το πετύχει.

Υπάρχει άλλος ένας μήνας για να προετοιμάσει την ομάδα, θα γίνει και το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πολωνία ενώ μαζί με τον Αναστασίου θα πρέπει να επιλέξει τους κατάλληλους παίκτες για εμβολιασμό του ρόστερ.

Οι ανάγκες είναι γνωστές και μάλιστα κάποιες επείγουν οπότε αναμένουμε πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς οι διαδικασίες.