Home TOP NEWS Θα ανοίξει ο φάκελος για επιθετικό;

Θα ανοίξει ο φάκελος για επιθετικό;


Αρκετά είναι τα μεταγραφικά σενάρια για την ΟΜΟΝΟΙΑ και μια περίπου εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας οι διεργασίες είναι στο κόκκινο.

Οι μεταγραφικές ανάγκες αφορούν την αμυντικό γραμμή με δεξί μπακ και κεντρικό αμυντικό, τη μεσαία γραμμή αλλά και τα φτερά. Αυτές είναι οι τέσσερις άμεσες κινήσεις που χρειάζονται οι πράσινοι και υπολογίζεται ότι μέχρι τις 24 Ιουνίου θα προκύψουν ακόμη 2 ή 3 μεταγραφές.

Το βάρος ρίχνεται στην απόκτηση εξτρέμ και αμυντικού όμως γίνεται λόγος σε αρκετά ρεπορτάζ και για τον φάκελο της επίθεσης.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν οι επιλογές των Στεπίνσκι, Κακουλλή και Μπάκιτς οπότε σε θεωρητικό επίπεδο είμαστε καλυμμένοι. Δεν αποκλείεται όμως να προκύψει ανάγκη για απόκτηση ενός ακόμη σέντερ φορ, ανάλογα και με τα θέλω του Νταμπράουσκας.

Ο Στεπίνσκι έδειξε ότι με σωστή προετοιμασία και χωρίς τραυματισμούς έχει να δώσει πολλά, ο Κακουλλής θέλει την φετινή σεζόν να σταθεροποιήσει την απόδοση του και να ανέβει στο επόμενο επίπεδο ενώ ο Μπάκιτς δεν κατάφερε να δείξει πολλά στο εξάμηνο που τον είδαμε.

Κρατήστε ανοικτό και το ενδεχόμενο για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, όμως πρώτα θα πρέπει να κλείσουν οι τρύπες στις υπόλοιπες θέσεις όπου υπάρχει άμεση ανάγκη.