Home TOP NEWS Το σκεπτικό και οι συνήθειες του Παπασταύρου

Το σκεπτικό και οι συνήθειες του Παπασταύρου


Υποσχέθηκε ότι θα είναι πιο κοντά στην ομάδα και το έκανε σε μεγάλο βαθμό ο Σταύρος Παπασταύρου όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα αλλάξει εύκολα το σκεπτικό και τις συνήθειες του.

Σε μια δύσκολη στιγμή την περασμένη σεζόν ανέλαβε τις ευθύνες τους και είχε τονίσει πως πλέον όλα θα παιρνούν από τα χέρια του. Πλέον βρίσκεται περισσότερες μέρες στην Κύπρο, αξιολόγησε όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και προχώρησε σε αλλαγές και αποφάσεις με σκοπό να αποφευχθούν τα λάθη προηγούμενων ετών.

Σε βάθος χρόνου θα διαφανεί εάν έκανε τις σωστές επιλογές όμως όσοι περιμένουν να δουν τον Σταύρο Παπασταύρου να εμπλέκεται στις επιλογές παικτών, να παρεμβαίνει στον προγραμματισμό και να υπόσχεται… μπαμ τότε κακώς περιμένουν.

Σε αυτά τα έξι χρόνια έχει δείξει πως σκέφτεται και παρά το γεγονός ότι τώρα είναι πιο ενεργός δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα καθαρά αγωνιστικά και μεταγραφικά θέματα. Άλλωστε το είπε πολλές φορές ότι δεν είναι η ειδικότητα του και ότι περιμένει από τους ανθρώπους στους οποίους στηρίζεται να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο.

Αυτό περιμένει και ο Πράσινος Λαός για να δει μια νέα και πιο ισχυρή ΟΜΟΝΟΙΑ.