Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Τρία σούπερ ειδικά στοιχήματα πριν τη σέντρα στο Euro!

Τρία σούπερ ειδικά στοιχήματα πριν τη σέντρα στο Euro!

International Friendly, Länderspiel, Nationalmannschaft match between Portugal and Croatia in Lisbon, Portugal – 8 Jun 2024 Rafael Leao of Portugal in action during the International Friendly match between Portugal and Croatia at Estadio Nacional do Jamor in Lisbon. Final score: Portugal 1 – 2 Croatia Lisbon Portugal Copyright: xHenriquexCasinhasx/xSOPAxImagesx HCASINHAS_08062024_PORTUGAL_VS_CROATIA_050

Τo Euro ξεκινά και συνοδεύεται – όπως πάντα – με μακροχρόνια στοιχήματα για όλα τα γούστα!


Η μεγάλη επιστροφή του θρύλου Τόνι Κρόος και η τεράστια ποιότητα στο ρόστερ, με παίκτες όπως ο Ιλκάι Γκουντογάν, ο Τζαμάλ Μουσιάλα, ο Φλόριαν Βιρτς, ο Μάνουελ Νόιερ και ο Τζόσουα Κίμιχ, σε συνδυασμό με τον παράγοντα της έδρας, δημιουργούν το κατάλληλο «παζλ» για την πιθανή κατάκτηση της κούπας από την Γερμανία. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν διαθέτει παίκτες με εμπειρία και κλάση και το ενδεχόμενο να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου προσφέρεται σεαπόδοση 6.00.

Βέβαια, ο μεγάλος σταρ της διοργάνωσης δεν παίζει στη Γερμανία, αλλά στη Γαλλία: Ο Κιλιάν Μπαπέ θα παίξει με όρεξη μετά την μεταγραφή του στη Ρεάλ και είναι δεδομένο πως μπορεί να… τρομοκρατήσει τις αντίπαλες άμυνες. Ο σούπερ σταρ των Γάλλων δεν θα χάσει ούτε λεπτό και η απόδοση για να κερδίσει ο εκρηκτικός φορ το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ στο τουρνουά βρίσκεται στο 5.50.

‘Οσο για τον legend του τουρνουά; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται για την 6 η του συμμετοχή σε Euro και θέλει να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του Εθνική Πορτογαλίας με μία μεγάλη επιτυχία. Οι Ίβηρες διαθέτουν ένα εξαιρετικό σύνολο και με λίγη τύχη μπορούν να φτάσουν – τουλάχιστον – μέχρι τα ημιτελικά, ενδεχόμενο που συνοδεύεται με απόδοση 2.50.

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ
NOVIBET.COM.CY/INFO/WELCOME-BONUS-OROI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ
ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022 . ·
Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών.
Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy