Home TOP NEWS Ξέρουν τα δεδομένα πλέον και θα προετοιμαστούν αναλόγως

Ξέρουν τα δεδομένα πλέον και θα προετοιμαστούν αναλόγως


Από χθες, μετά την κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, στο στρατόπεδο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι γνωστά όλα τα δεδομένα για τον πρώτο αντίπαλο στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει είτε την Τορπέντο Κουταίσι, είτε την KF Τίρανα. Και οι δύο ομάδες θεωρούνται βατές για την ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως για να εξασφαλιστεί η πρόκριση από τα δύο παιχνίδια, απαιτείται σωστή διαχείριση.

Η ομάδα έχει ήδη αρχίσει τη μελέτη και την ανάλυση των δύο ομάδων. Με σωστή δουλειά τόσο στον προγραμματισμό όσο και στην προετοιμασία, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρουσιαστεί έτοιμη να αντιμετωπίσει μία από τις δύο αντιπάλους.

Όσον αφορά την προετοιμασία, από αύριο (21/06) οι ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν τις εργομετρικές εξετάσεις και στις 24 Ιουνίου θα πατήσουν για πρώτη φορά το γρασίδι. Μετά από κάποιες προπονήσεις στην Κύπρο, θα ταξιδέψουν στην Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Στον τομέα του προγραμματισμού, η ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά την απόκτηση του Ματέο Μάριτς, εντείνει τις προσπάθειές της για τις επόμενες μεταγραφές. Στην κορυφή της λίστας είναι η απόκτηση ενός επιτελικού μέσου και ενός δεξιού εξτρέμ.