Home TOP NEWS Υπεροπλία στον άσσο!

Υπεροπλία στον άσσο!


Όπως και σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, έτσι και σε αυτή, η μοναδική θέση για την οποία δεν ψάχνεται η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι αυτή του τερματοφύλακα.

Φαμπιάνο Ριμπέιρο, Φράνσις Ουζόχο, Κωνσταντίνος Παναγή, Χαράλαμπος Κυριακίδης και ο νεαρός Σωτήρης Κελεπέσιης αποτελούν την ομάδα τερματοφυλάκων της ομάδας μας, δημιουργώντας μια υπεροπλία σε αυτή τη θέση.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γκασιούνας Γιουστίνας, που επέλεξε ο Βάλντας Νταμπράουσκας, έχει στη διάθεσή του πέντε καλούς τερματοφύλακες για να δουλέψει μαζί τους στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Με την πάροδο του χρόνου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στη θέση του τερματοφύλακα. Την περσινή σεζόν, ο Παναγή δόθηκε δανεικός στον Εθνικό Άχνας και ίσως η ΟΜΟΝΟΙΑ τον παραχωρήσει ξανά δανεικό σε κάποια ομάδα, ενώ για τον Ουζόχο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον κάποιες ομάδες.

Οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παρακολουθούν τις εξελίξεις και, αν προκύψουν προτάσεις που να τους ικανοποιούν, θα μπουν σε συζητήσεις για την παραχώρηση του διεθνή Νιγηριανού τερματοφύλακα. Να σημειώσουμε ότι ο Φαμπιάνο ανανέωσε πρόσφατα μέχρι το 2026, ο Ουζόχο έχει συμβόλαιο για ακόμη τρία χρόνια, ενώ και ο Παναγή διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2026.