Home TOP NEWS Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς Τορπέντο και Τίρανα

Άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς Τορπέντο και Τίρανα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/07) ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στην Τορπέντο Κουταίσι και τα Τίρανα, ζευγάρι που ενδιαφέρει άμεσα την ομάδα μας, καθώς ο νικητής θα βρεθεί στον δρόμο της.


Για την ιστορία να πούμε ότι το πρώτο παιχνίδι έγινε στην Γεωργία και στην έδρα της Τορπέντο με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς καθώς εξήλθαν ισόπαλες 1-1.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20λεπτό χάρη στο αυτογκόλ του Mici Gledi, ωστόσο τα Τίρανα κατάφερα να βρουν απάντηση στο γκολ που δέχτηκαν λίγο πριν την συμπλήρωση του 90λέπτου και συγκεκρίμενα στο 87ο λεπτό με το γκολ του Haxhiu Rimal.

Ο επαναληπτικός θα γίνει σε μία βδομάδα στην Αλβανία και οι δύο ομάδες εκεί θα τα δώσουν όλα για το αποτέλεσμα πρόκρισης που θα τις φέρει στον επόμενο γύρο και απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Να σημειώσουμε ότι, το παιχνίδι παρακολούθησε και μέλος του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας μας και θα μεταφέρει τις επόμενες μέρες τα συν/πλην των δύο ομάδων στο Βάλντας Νταμπράουσκας έτσι ώστε να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές όποιος κι αν είναι τελικά ο αντίπαλος μας.