Home FEATURED Αλλαγή τακτικής από τη διοίκηση, δύο οι δρόμοι για Λοΐζου…

Αλλαγή τακτικής από τη διοίκηση, δύο οι δρόμοι για Λοΐζου…


Έμεινε εκτός αποστολής με την ΑΕΚ, στο πρώτο ματς με Τορπέντο και τώρα δεν θα ταξιδέψει για τον επαναληπτικό με τη Γεωργία. Προσθέστε σε αυτά και τις δηλώσεις Νταμπράουσκας την περασμένη Πέμπτη, τότε θα καταλάβετε ότι το σκηνικό με Λοΐζου άλλαξε άρδην.


Η διοίκηση Παπασταύρου άλλαξε τακτική και στάση στο θέμα Λοΐζου και είναι πλέον ξεκάθαρο. Όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και μέχρι πριν το φιλικό με την ΑΕΚ διαφοροποίησαν τη στάση της διοίκησης που πλέον χειρίζεται διαφορετικά ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά της στοιχεία.

Μέχρι στιγμής όλοι οι χειρισμοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχαν ως στόχο να μην χαλάσουν την αγοραστική αξία του παίκτη και να μην δημιουργήσουν ρήγμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πλέον αυτό έχει αλλάξει και όπως όλα δείχνουν ότι αυτή η αλλαγή γίνεται με σκοπό να αναγκάσει τον Λοΐζου να αποφασίσει τι θα κάνει και να μην έχουμε ξανά αναταραχές μέσα στην ομάδα.

Είτε θα αποφασίσει να σκύψει το κεφάλι και να δουλέψει όπως όλοι οι υπόλοιποι για να κερδίσει μια θέση στην ομάδα, είτε πολύ απλά θα μένει εκτός, με την ελπίδα ότι κάποια ομάδα θα κάνει πρόταση για έναν ποδοσφαιριστή που δεν αγωνίζεται…