Home TOP NEWS Αναστασίου: Το πλάνο για την μια κενή θέση στον Κατάλογο Α’ και...

Αναστασίου: Το πλάνο για την μια κενή θέση στον Κατάλογο Α’ και οι νεαροί


Ο στρατηγικός σύμβουλος της ομάδας μας, Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά.


Ο κ. Αναστασίου ανέφερε ότι γίνονται προσπάθειες για να κλείσει ένας ποδοσφαιριστής για την μεσοεπιθετική γραμμή μέσα στην εβδομάδα.

Παράλληλα επισήμανε ότι πρέπει να δούμε και τις θέσεις των ξένων και τον κατάλογο Β’. Αυτή την στιγμή υπάρχει μια κενή θέση στον Κατάλογο Α’ και όπως τόνισε ο Αναστασίου, αυτή η θέση θα καλυφτεί με έναν παίκτη στα εξτρέμ που να μπορεί να αγωνίζεται και στον άξονα. «Σε πρώτο πλάνο είναι να έρθει ένας ακραίος που να μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω. Να μπορεί να κινηθεί σε μικρούς χώρους και να κάνει τη διαφορά στο επιθετικό τρίτο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα γίνεται προσπάθεια για απόκτηση νεαρών Καταλόγου Β’ που να έχουν ταλέντο αλλά και την ικανότητα να βοηθήσουν άμεσα.

Τι είπε ακριβώς στο OMONOIA TV:

«Πάντα υπάρχει ανησυχία στον κόσμο για τις μεταγραφές. Ευελπιστώ μέσα στην εβδομάδα να ανακοινώσουμε ένα παίκτη. Η ενίσχυση αφορά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις, συζητάμε με κάποιους στόχους. Από εκεί και πέρα θα δούμε πόσο γρήγορα θα τρέξουν οι διαδικασίες για να έχουμε ακόμη έναν παίκτη».

«Πρέπει να δούμε τις θέσεις των ξένων, έχουμε μια κενή θέση. Σε πρώτο πλάνο είναι να έρθει ένας ακραίος που να μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω. Να μπορεί να κινηθεί σε μικρούς χώρους και να κάνει τη διαφορά στο επιθετικό τρίτο.Υπάρχουν προφίλ ποδοσφαιριστών στον Κατάλογο Β’, για κάποια παιδιά που να έχουν ταλέντο και να μπορούν να βοηθήσουν. Πάντα στην προετοιμασία μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα, να έρθουν προτάσεις ή να θέλει κάποιος παίκτης να φύγει. Προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι για όλα».