Home TOP NEWS Αυτό το… κάτι από τη μέση και μπροστά

Αυτό το… κάτι από τη μέση και μπροστά

Τα πρώτα φιλικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φανέρωσαν την ανάγκη για ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή.


Τα μηδέν γκολ σε τρεις αγώνες στην Πολωνία και η απουσία έξτρα επιλογών από τη μέση και μπροστά είναι κάτι που απασχολεί τον Αναστασίου και τους συνεργάτες του. Η μεσοπιθετική γραμμή χρειάζεται φρεσκάρισμα και παίκτες που θα κάνουν πιο απρόβλεπτο και γρήγορο το παιχνίδι του τριφυλλιού.

Η πρόθεση για ενίσχυση με δεκάρι και εξτρέμ είναι δεδομένη ενώ το σενάριο να γίνει κίνηση και για επιθετικό είναι πέρα για πέρα υπαρκτό.

Φάνηκε ότι δεν υπάρχει παίκτης στυλ Μπεζούς στο ρόστερ καθώς οι Εράκοβιτς, Χάμπος και Εβάντρο προτιμούν άλλο ρόλο μέσα στο γήπεδο.

Στα εξτρέμ ο Σεμέδο δείχνει ότι και πάλι θα είναι μόνιμη απειλή από αριστερά όμως θα χρειαστεί ο ανταγωνισμός από Λοΐζο, Σίμιτς και ακόμη ένα. Χρειάζονται επιλογές στα φτερά για να μπορεί ο κόουτς να προσαρμόζει τα πλάνα του ανάλογα με τον αντίπαλο.

Στη γραμμή κρούσης το γεγονός ότι έμειναν άσφαιροι οι επιθετικοί μας στα φιλικά σίγουρα δεν είναι ιδανικό και χρειάζεται να πάρουν μπρος για να ανέβουν. Στεπίνσκι και Κακουλλής αγωνίστηκαν και στα τρία φιλικά ενώ ο Μπάκιτς μόνο στο πρώτο και όπως όλα δείχνουν δεν έχει κερδίσει τον Νταμπράουσκας.

Αυτή την στιγμή δεν έχουν διαρρεύσει αρκετές πληροφορίες για τους μεταγραφικούς στόχους της ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως χρειάζεται να εντατικοποιηθούν οι διεργασίες μέσα στην εβδομάδα για να αυξηθούν οι επιλογές και φυσικά η ποιότητα στο ρόστερ.