Home TOP NEWS Όχι στον πανικό, ναι στη δουλειά και την ενίσχυση…

Όχι στον πανικό, ναι στη δουλειά και την ενίσχυση…

Δεν βελτιώθηκε η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο τρίτο φιλικό επί Πολωνικού εδάφους όμως δεν είναι ώρα για πανικό και βεβιασμένα συμπεράσματα.


Ναι μεν δεν έθελξε με την απόδοση της η ομάδα μας, όμως ήταν δύο εβδομάδες σκληρών προπονήσεων και οι αντίπαλοι ήταν υψηλού επιπέδου. Σίγουρα θα χρειαστεί να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι όμως στο πράσινο στρατόπεδο δεν ανησυχούν. Φάνηκε και στις δηλώσεις των παικτών αλλά και του προπονητή.

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου στο τελευταίο φιλικό με την Ρακόφ στην Πολωνία σαφώς και ήταν κακή όμως ο Βάλντας Νταμπράουσκας το σχολίασε από διαφορετικό φακό.

«Είδαμε τι πάει λάθος, τι πρέπει να αλλάξουμε και που να βελτιωθούμε», ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το φιλικό και έδειξε ότι ξέρει που βαδίζει και πως να παρουσιάσει καλύτερη την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ένα 45λεπτο που δεν άρεσε σε κανένα και που σίγουρα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς αποφυγή για τη συνέχεια της προετοιμασίας και της σεζόν.

Κόντρα στην Πολωνική Ρακόφ η ομάδα μας εμφανίστηκε ακίνδυνη επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο ενώ στην άμυνα έγιναν πολλά λάθη, απότοκο και της πίεσης που έβαλαν οι Πολωνοί. Στη μεσαία γραμμή αδυνατούσαμε να κρατήσουμε μπάλα και να παίξουμε κάθετα με αποτέλεσμα να παρουσιαστούμε παθητικοί και ακίνδυνοι.

Στην επανάληψη έγιναν αλλαγές και με τους Λοΐζου, Χάμπο και Μάριτς να παίρνουν πρωτοβουλίες καταφέραμε να γίνουμε απειλητικοί σε δύο περιπτώσεις ενώ κρατήσαμε μπάλα και ελέγξαμε κάπως το ρυθμό.

Με μηδέν γκολ σε τρία φιλικά είναι εμφανές ότι χρειαζόμαστε βελτίωση αλλά και άμεση ενίσχυση ενώ τα 7 γκολ παθητικό είναι και αυτά ένα καμπανάκι που ήχησε για τον Νταμπράουσκας και τους παίκτες του.

Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ επιστρέφει σήμερα σε κυπριακό έδαφος και την ερχόμενη εβδομάδα θα δώσει το πιο δυνατό της φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΚ Αθηνών, την Πέμπτη 18 Ιουλίου.