Home TOP NEWS Δημητρίου: “Γύρω στις 19:00 – 19:30 τα νεότερα για την 5η μεταγραφή”

Δημητρίου: “Γύρω στις 19:00 – 19:30 τα νεότερα για την 5η μεταγραφή”

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και για το κεφάλαιο προγραμματισμός και την επικείμενη 5η μεταγραφή της ομάδας μας.


Οι δηλώσεις:

Για την μεταγραφή: Είμαστε αρκετά κοντά στην υλοποιήση της 5ης μεταγραφής. Η είδηση είχε γνωστή μέσω του ΟΜΟΝΟΙΑ TV, γύρω στις 11:00 το πρωί. Αν όλα πάνε καλά και ευχόμαστε να πάνε, ελπίζουμε το απόγευμα γύρω στις 19:00 – 19:30 να είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερα πράγματα για τον ποδοσφαιριστή αυτόν μέσα από το ΟΜΟΝΟΙΑ TV”.

Για την κλήρωση: “Δεν νομίζω να παίζει ιδιαίτερο ρόλο η σειρά των αγώνων, το σημαντικό είναι να είσαι έτοιμος. Πέρσι για παράδειγμα την πατήσαμε με τους βαθμούς που χάσαμε από τις θεωρητικά μικρότερες ομάδες, εκεί χάσαμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα και στο τέλος της ημέρας οι 4βαθμοί που ήμασταν πίσω από την πρώτη θέση από εκεί μας στοίχισαν. Το κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, πρέπει να είμαστε έτοιμοι και παίζει σημαντικό ρόλο η κατάταξη με την οποία θα μπουν στην τελική φάση οι ομάδες όπως φάνηκε πέρσι, οπότε θα πρέπει να έχουμε το νου μας και να μην πετάμε βαθμούς δεξιά κι αριστερά.”

Για το ντέρμπι με τον Αποέλ: “Δεν ξέρω πως ο αλγόριθμος βγάζει 9 στις 10 φορές τον αγώνα εκεί. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα σχόλια, είναι ένα παιχνίδι, περισσότερο από ένα παιχνίδι για εμάς, ευχόμαστε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι όντας στην πρώτη θέση.”