Home TOP NEWS Έφυγε πρόταση για “δεκάρι” και… αναμένουν την απάντηση του!

Έφυγε πρόταση για “δεκάρι” και… αναμένουν την απάντηση του!

“Πυρετός” διεργασιών επικρατεί στην ομάδα προγραμματισμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία εργάζεται εντατικά για την ολοκλήρωση των επόμενων μεταγραφικών κινήσεων. Αυτές οι κινήσεις αφορούν κυρίως ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν τη μεσοεπιθετική γραμμή.


Όπως είναι γνωστό, η ΟΜΟΝΟΙΑ επιδιώκει να εντάξει στο δυναμικό της έναν επιτελικό μέσο (“δεκάρι”), καθώς και έναν ή περισσότερους παίκτες για τα “φτερά” της επίθεσης. Στόχος είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση της ομάδας στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου.

Τις τελευταίες ώρες, οι πληροφορίες στα ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφέρουν ότι από τα γραφεία της ομάδας έφυγε πρόταση για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και οι υπεύθυνοι της ομάδας αναμένουν τώρα την απάντησή του.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας, έχοντας στο μυαλό του την ΟΜΟΝΟΙΑ με τον Ρομάν Μπεζούς, επιδιώκει για τη θέση του “δεκαριού” έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα συνδέσει με επιτυχία και μαεστρία τη μεσαία και επιθετική γραμμή.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει εντοπίσει τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή και τον έχει προσεγγίσει. Πρόκειται για έναν παίκτη από το “πάνω ράφι”, και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του θα απαιτήσει αρκετή υπομονή και επιμονή.