Home TOP NEWS ΕΛΑΝΤΕΡ: Τα εξαιρετικά εργομετρικά και το ιστορικό των τραυματισμών του

ΕΛΑΝΤΕΡ: Τα εξαιρετικά εργομετρικά και το ιστορικό των τραυματισμών του


Συμφώνησε, ήρθε Κύπρο, υπόγραψε και τώρα πάει Πολωνία το νέο τεσσάρι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο Φίλιπ Ελάντερ έρχεται για να ενισχύσει την αμυντική μας γραμμή με την εμπειρία και την ποιότητα του. Ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία σε ομάδες όπως Μάλμο, Μπολόνια, Βερόνα και Ρέιντζερς αλλά και Εθνική Σουηδίας.

Αρκετός λόγος γίνεται για το ιστορικό των τραυματισμών του καθώς στη Ρέιντζερς είχε χάσει πέραν των 100 αγώνων λόγω τραυματισμού. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο του ΟΜΟΝΟΙΑ TV τα εργομετρικά του υψηλόσωμου Σουηδού ήταν εξαιρετικά και είναι πανέτοιμος να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στο Κίελτσε.

Μια γενικότερη ματιά στην καριέρα του δείχνει ότι πέρα από το διάστημα που πέρασε στη Σκωτία δεν είχε άλλους σοβαρούς τραυματισμούς. Γενικότερα το πέρασμα του από τη Γλασκώβη ήταν εφιαλτικό και πολύ δύσκολο…

Πριν από το 2019 δεν είχε χάσει περισσότερες από 28 μέρες λόγω τραυματισμούς και στην τετραετία που ήταν στη Ρέιντζερς πέρασε πάνω από 600 μέρες ως τραυματίας. Στη συνέχεια όμως από τον Μάιο του 23′, που επέστρεψε στη δράση και έφυγε από το Άιμπροξ, μέχρι σήμερα δεν είχε κάποιον άλλο τραυματισμό!

Μάλιστα δημοσίευμα οπαδικής σελίδας της Ρέιντζερς (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) τα έβαλε πριν μερικούς μήνες με το ιατρικό τιμ της ομάδας για τους πολλούς τραυματισμούς παικτών της ομάδας.