Home TOP NEWS Έσκασε η ανακοίνωση για την 5η μεταγραφή! Πράσινος ο Φίλιπ Ελάντερ

Έσκασε η ανακοίνωση για την 5η μεταγραφή! Πράσινος ο Φίλιπ Ελάντερ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ το πρωί προανήγγειλε μέσα από το ΟΜΟΝΟΙΑ TV ότι είναι κοντά στην 5η της μεταγραφική κίνηση.


Αυτή πήρε “σάρκα και οστά” με την ομάδα μας να ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία της με τον 31χρονο Σουηδό ποδοσφαιριστή, Φίλιπ Ελάντερ.

Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει αύριο (04/07) στο νησί μας για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει τα συμβόλαιο του κι ακολούθως θα μεταβεί στην Πολωνία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Η ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε πως έχουμε καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία με τον 31χρονο διεθνή Σουηδό κεντρικό αμυντικό, Filip Helander.

Ο Filip Helander είχε ως τελευταίο του ποδοσφαιρικό σταθμό την Odense Boldklub. Προηγουμένως θήτευσε για τέσσερα χρόνια στην Rangers FC, με την οποία στέφθηκε δύο φορές πρωταθλητής και μια κυπελλούχος και αγωνίστηκε για δύο σεζόν στους ομίλους του UEFA Europa League. Επιπλέον, έπαιξε ποδόσφαιρο για τέσσερα χρόνια στην Ιταλική, Serie A, με τα χρώματα των Bologna FC 1909 και Hellas Verona. Το ξεκίνημα της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ήταν εντυπωσιακό, καθώς κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με την Malmo FF, αναδείχθηκε κορυφαίος Σουηδός κεντρικός αμυντικός και είχε έξι 90λεπτα στην φάση των ομίλων του UEFA Champions League.

Μετρά 23 συμμετοχές με την Εθνική Σουηδίας, μια εκ των οποίων στο Euro 2020, ενώ στις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του συγκαταλέγεται η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ21, το 2015.

Ο Filip Helander αναμένεται στην Κύπρο τις επόμενες ημέρες για ολοκλήρωση της μετεγγραφής και ακολούθως θα ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας μας στην Πολωνία.