Home TOP NEWS Έτοιμη για την πρόβα τζενεράλε με την ΑΕΚ η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Έτοιμη για την πρόβα τζενεράλε με την ΑΕΚ η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Το τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας δίνει σήμερα (18/7, 20:00) η ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ Αθηνών στο ΓΣΠ.


Το παιχνίδι αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για την ομάδα μας ενόψει της πρώτης της επίσημης μάχης στον β’ προκριματικό γύρο του Conference League, την προσεχή εβδομάδα.

Να υπενθυμίσουμε ότι, στην ΟΜΟΝΟΙΑ έπιασαν εκ νέου δουλειά την περασμένη Δευτέρα (15/7) μετά από το ρεπό που ακολούθησε την επιστροφή τους από την Πολωνία , όπου πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους.

Στην Πολωνία η ομάδα μας έχει δώσει τρία φιλικά, μετρώντας ισάριθμες ήττες χωρίς να σκοράρει, κόντρα σε Κρακόβια (3-0), Μακάμπι Τελ Αβίβ (2-0) και Ράκοφ (2-0) με τους πράσινους να θέλουν σήμερα να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση μπροστά από τον κόσμο τους και να πάρουν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα σε φιλικό παιχνίδι.

Ο Βάλτνας Νταμπράουσκας λοιπόν, αναμένεται να προβεί στις τελευταίες δοκιμές (σε συνθήκες αγώνα) ενόψει της πρώτης ευρωπαϊκής μάχης της ομάδας μας και περιμένει κόντρα στην “Ένωση” να δει ένα διαφορετικό πρόσωπο από την ομάδα μας σε σχέση με τα φιλικά που προηγήθηκαν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Νταμπράουσκας απόψε δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Λοίζου και Οζλέρ, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές (23 στο σύνολο) θα είναι στην φαρέτρα του Λιθουανού κόουτς και θα δούμε πως θα προσεγγίσει τον αγώνα αυτό λίγες μέρες πριν την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα.