Home FEATURED Σε πρώτο πλάνο ο εξτρέμ της διαφοράς

Σε πρώτο πλάνο ο εξτρέμ της διαφοράς


Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του ψάχνουν τον εξτρέμ της διαφοράς και μάλιστα θέλουν να κλείσει το συντομότερο δυνατό και αυτή η εκκρεμότητα.


Εν συντομία, μέσα από τα λεγόμενα του στρατηγικού συμβούλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι πράσινοι θέλουν να φέρουν έναν παίκτη για τα φτερά που θα ανεβάσει επίπεδο την επιθετική γραμμή. «Σε πρώτο πλάνο είναι να έρθει ένας ακραίος που να μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω. Να μπορεί να κινηθεί σε μικρούς χώρους και να κάνει τη διαφορά στο επιθετικό τρίτο», η χαρακτηριστική δήλωση του Ελλαδίτη στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Το ιδανικό θα ήταν αν ερχόταν ο εξτρέμ και το δεκάρι πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας όμως σε μια μεταγραφική περίοδο όλα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη.

Αυτή την στιγμή η ανάγκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για ενίσχυση από τη μέση και μπροστά είναι δεδομένη και η επόμενη μεταγραφή αναμένεται εντός της εβδομάδας. Μπορεί όσο περνάει ο χρόνος να πέφτουν τα κασέ κάποιων στόχων που θεωρούνται απλησίαστοι, όμως όσο δεν ενισχύεται η ομάδα ίσως να στοιχίσει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις…

Ο Αναστασίου θέλει να δώσει όλα τα εφόδια στον Νταμπράουσκας για να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα σε Κύπρο και Ευρώπη.