Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με φιλοδοξίες για τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με φιλοδοξίες για τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της in2bet | 18+ | Παιχνίδι είναι, βάλε όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η in2bet κατέχει άδεια Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων.


Έτοιμος για την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα ο πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ που έχει ως στόχο την επιστροφή του στους ομίλους.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας αρχίζουν το φετινό τους ταξίδι από τον Β' προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και πρώτο τους εμπόδιο είναι η Πέτροκουμπ από την Μολδαβία.

Απόψε το βράδυ στις 20:00 στο ΓΣΠ θα διεξαχθεί ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας και ο ΑΠΟΕΛ θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης μπροστά στο κοινό του.

Η ομάδα της Λευκωσίας με τον Νταβίντ Γκαγιέγο στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία για την επιστροφή της σε ευρωπαϊκό όμιλο. Χρειάζεται μια πρόκριση και έχει τρεις ευκαιρίες για να το πετύχει αφού εάν αποκλειστεί θα έχει το μαξιλαράκι στο Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ.

Η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ, η Πέτροκουμπ απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την Ορνταμπάσι και παρά το γεγονός ότι είναι αουτσάιντερ δεν υπάρχει χώρος για υποτίμηση από τον ΑΠΟΕΛ σε αυτό το επίπεδο.

Με αμέτρητες επιλογές αγορών, κορυφαίες αποδόσεις και μεγάλα bonus*, η in2bet σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα με το Bet Builder, αλλά και να συμμετέχεις στα in2Missions για να κερδίσεις δωρεάν στοίχημα αξίας 15 ευρώ στο τέλος κάθε αγωνιστικής!

Προηγήσου με 2 γκολ και πήγαινε κατευθείαν ταμείο πριν τελειώσει ο αγώνας!
Μπες στο in2bet.com.cy και μπες στο παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις: https://in2bet.com.cy/bonus

Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης