Home TOP NEWS Η ανυπομονησία του Πράσινου Λαού και το πρώτο ραντεβού

Η ανυπομονησία του Πράσινου Λαού και το πρώτο ραντεβού

Τελευταία εβδομάδα πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα και ο Πράσινος Λαός θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την ΟΜΟΝΟΙΑ του Νταμπράουσκας.


Την ερχόμενη Πέμπτη στις 20:00 στο ΓΣΠ η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Αθηνών, στο πιο δυνατό φιλικό της προετοιμασίας, που θα είναι και η πρόβα τζενεράλε για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Στα φιλικά προετοιμασίας η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε τρεις ήττες, δεν σκόραρε και υπάρχει μια σχετική μουρμούρα όμως άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο δείχνουν ότι πιστεύουν στη δουλειά που γίνεται και δεν πανικοβάλλονται.

Ο κόσμος του τριφυλλιού αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο και οι νέοι παίκτες θα δουν από κοντά τον Πράσινο Λαό για πρώτη φορά. Η ανυπομονησία και η προσμονή για κάτι καλύτερο τη φετινή σεζόν είναι μεγάλη για την ΟΜΟΝΟΙΑ των Αναστασίου και Νταμπράουσκας και το πρώτο φετινό ραντεβού στο ΓΣΠ πλησιάζει.

Οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις τη φετινή σεζόν είναι ακόμη μεγαλύτερες και για αυτό το λόγο άπαντες θέλουν να δουν μια ανανεωμένη και βελτιωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έβγαλε το λάδι των παικτών στο βασικό στάδιο προετοιμασίας όμως τώρα πλέον περιμένουμε να δούμε βελτιωμένη εικόνα ούτως ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στις 25 Ιουλίου…