Home TOP NEWS Η διαμόρφωση του ρόστερ και οι… “τρύπες” που πρέπει να κλείσουν!

Η διαμόρφωση του ρόστερ και οι… “τρύπες” που πρέπει να κλείσουν! [Γράφημα]

Με τις τρεις μεταγραφές που έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ για τα μετόπισθεν, δηλαδή τους Γιάννη Μασούρα, Άλφα Ντιουνκού και Φίλιπ Ελάντερ, θεωρούμε πως η ομάδα προγραμματισμού ολοκλήρωσε την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, εκτός κι αν προκύψει κάποια απρόοπτη ανάγκη.


Πέραν αυτών, οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας τους Εβάντρο Κόστα και Ματέο Μάριτς, ενώ επέστρεψε και ο Νόβιτσα Εράκοβιτς. Αυτοί οι τρεις ποδοσφαιριστές φαίνεται να υπολογίζονται για την μεσαία γραμμή, κλείνοντας έτσι και το κεφάλαιο ενίσχυσης σε αυτόν τον τομέα.

Αυτή τη στιγμή, οι “τρύπες” που παρουσιάζονται στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι στο δεξί άκρο της επιθετικής γραμμής, όπου υπάρχουν οι Λοΐζος Λοΐζου και Ταχσίν Οζλέρ, καθώς και στη θέση πίσω από τον επιθετικό, η οποία έμεινε κενή μετά τον τραυματισμό του Ρομάν Μπεζούς.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο υφιστάμενο ρόστερ που μπορούν να καλύψουν τις προαναφερθείσες θέσεις, ωστόσο από τα λεγόμενα των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πριν λίγο καιρό, ο στόχος τους είναι να αποκτήσουν παίκτες με εμπειρία και ποιότητα για να ενισχύσουν περαιτέρω την ομάδα.

Στην παρουσίαση του Νταμπράουσκας, αναφέρθηκε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ήθελε παίκτες για τέσσερις θέσεις: κεντρικό αμυντικό, δεξί μπακ, επιτελικό μέσο (δεκάρι) και εξτρέμ. Από αυτές τις θέσεις, οι δύο έχουν ήδη καλυφθεί με τους Ντιουνκού και Ελάντερ και συνεπώς τώρα αναμένουμε να κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστών και στις άλλες δύο θέσεις.