Home TOP NEWS Ημίχρονο: Κράτησε καλά στα μετόπισθεν, δημιούργησε καταστάσεις στο επιθετικό τρίτο

Ημίχρονο: Κράτησε καλά στα μετόπισθεν, δημιούργησε καταστάσεις στο επιθετικό τρίτο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ και η Μακάμπι Τελ Αβίβ ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο στο μεταξύ τους φιλικό με το σκορ να είναι στο “στείρο” 0-0.


Το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας ξεκίνησε πολύ καλύτερα την αναμέτρηση δημιουργώντας κάποιες καλές προϋποθέσεις στα πρώτα λεπτά, ενώ στην συνέχεια η Μακάμπι ισορρόπησε το παιχνίδι.

Από το ημίωρο όμως και έπειτα ο πρώτος λόγος ανήκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία μέσα στο διάστημα εκείνο κατάφερε να δημιουργήσει καταστάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, βρήκε δύο γκολ με Κακουλλή και Χαμάς, όμως ακυρώθηκαν για οφσάιντ, ενώ είχε και μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Σεμέδο λίγο πριν την εκπνοή.

Α’ ημίχρονο:

Η πρώτη φάση ανήκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Εράκοβιτς βρήκε κάθετα τον Σεμέδο, αυτός έκανε το παράλληλο γύρισμα στον Κακουλλή, ο οποίος πλάσαρε, αλλά ο Mishpati απέκρουσε.

Στο 19ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε μια πολύ καλή προϋπόθεση. Ο Χαραλάμπους έδωσε στον Χαμάς, ο δεύτερος έκανε την κάθετη στον Σεμέδο ο οποίος πάτησε περιοχή και ενώ ήταν έτοιμος να σουτάρει αμυντικός του πήρε την μπουκιά από το στόμα.

Το πρώτο γκολ που βρήκε η ομάδα μας κι ακυρώθηκε ήρθε στο 31ο λεπτό. Ο Χαραλάμπους βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Μασούρα, ο Ελλαδίτης έκανε την σέντρα με τον Κακουλλή να κάνει το τελείωμα, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ

Δύο λεπτά αργότερα η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε ξανά δίχτυα όμως και πάλι το γκολ ακυρώθηκε. Ο Μασούρας έφυγε ταχύτατα προς την επίθεση επιχείρησε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι με τον Χαμάς να πιάνει το δυνατό σουτ και να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό.

Η Μακάμπι απείλησε στο τέλος με ένα σουτ το οποίο σταμάτησε στον Παναγιώτου.