Home TOP NEWS Και το όνομα του Τόνγκια στο τραπέζι!

Και το όνομα του Τόνγκια στο τραπέζι!

Μετά την απόκτηση του Φίλιπ Ελάντερ στο κέντρο της άμυνας, οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προχωρούν στις επόμενες προσθήκες, οι οποίες αναμένεται να αφορούν τη μεσοεπιθετική γραμμή.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αναζητά αυτή τη στιγμή ποδοσφαιριστή για τη θέση του επιτελικού μέσου (δεκάρι), λόγω του κενού που δημιουργήθηκε με τον τραυματισμό του Μπεζούς, καθώς και έναν εξτρέμ για τα “φτερά” της επίθεσης.

Η θέση ξένου που απομένει είναι μόνο μία, οπότε δεν αποκλείεται η ΟΜΟΝΟΙΑ να κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που θα καταλάβει θέση στον κατάλογο Β’, ώστε να μην συμπληρώσει τις 17 θέσεις ξένων στο ρόστερ.

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Νταμπράουσκας και Αναστασίου είναι ο Φράνκο Τόνγκια, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Τόνγκια δεν καταλαμβάνει θέση στον κατάλογο Α’ και αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επιλογή για την ομάδα μας.

Ο Τόνγκια διατηρεί συμβόλαιο με την Οντένσε της Δανίας μέχρι το 2025, και αν η ΟΜΟΝΟΙΑ ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του σκανδιναβικού συλλόγου, δεν αποκλείεται να τον δούμε να μετακινείται στη Λευκωσία και στο “Ηλίας Πούλλος”.

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Τόνγκια είναι και η ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς και μια ομάδα του εξωτερικού, με τον ποδοσφαιριστή να καλείται να “ζυγίσει” τα δεδομένα και να πάρει την απόφαση για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.