Home TOP NEWS Κατάντησαν κουραστικά τα σήριαλ με Λοΐζου / Το ιδανικό για αυτόν και...

Κατάντησαν κουραστικά τα σήριαλ με Λοΐζου / Το ιδανικό για αυτόν και την ΟΜΟΝΟΙΑ…


Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται θέμα στις σχέσεις ΟΜΟΝΟΙΑ και Λοΐζου και δεν είναι κάτι που ξαφνιάζει.


Όσο δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο με Λοΐζου στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τόσο θα συνεχίζονται αυτά τα σήριαλ και τα τερτίπια. Προσωπικά, πιστεύουμε ότι αυτές οι αποφάσεις για παίκτες που έχουν τάσεις φυγείς πρέπει να παίρνονται από νωρίς το καλοκαίρι.

Για να βγει η απόφαση από πλευράς διοίκησης να μείνει εκτός αποστολής στο φιλικό με την ΑΕΚ Αθηνών σίγουρα προηγήθηκαν αρκετά. Για ακόμη μια φορά δημιουργείται ρήγμα στις σχέσεις των δύο πλευρών ενώ και ο κόσμος κουράστηκε με την όλη κατάσταση.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν έγινε κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό όμως επί της ουσίας είναι πλήγμα σε πολλά επίπεδα. Για ακόμη ένα καλοκαίρι δημιουργείται σήριαλ με Λοΐζου και λίγες μέρες πριν το ευρωπαϊκό μένουμε με δύο εξτρέμ…

Το ιδανικό και για τις δύο πλευρές είναι να βρεθεί τρόπος να ικανοποιηθούν τα θέλω τους και να προχωρήσουν. Είναι ξεκάθαρο πως ο Λοΐζος θέλει να πάει στο εξωτερικό πάση θυσία και χωρίς άλλη χρονοτριβή, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να αποζημιωθεί με ένα συγκεκριμένο ποσό.

Όσο όμως συμβαίνουν αυτά τα περιστατικά τόσο θα πέφτει η τιμή του παίκτη κάτω, ενώ παράλληλα θα είναι πιο δύσκολο για τον Λοΐζο να βρει ομάδα. Εκτός και εάν ήδη υπάρχει κάποια συμφωνία για παραχώρηση του και δεν την ξέρουμε… Ελπίζουμε μέσα στις επόμενες ώρες να μάθουμε περισσότερα και να σας ενημερώσουμε.