Home SPORTS NEWS «Κριστιάνο, ο ένας και μοναδικός»: Από το έπος του 2004, μόνο ο...

«Κριστιάνο, ο ένας και μοναδικός»: Από το έπος του 2004, μόνο ο Πορτογάλος σταρ παραμένει… ενεργός!


Τα χρόνια από το «μαγικό» καλοκαίρι του 2004 έχουν περάσει, όμως κάποια πράγματα παραμένουν «ανεξίτηλα» στο πέρασμα των ετών και ένα από αυτά είναι ο… αγέραστος Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από το έπος της Εθνικής Ελλάδος το 2004, έχει περάσει πλέον μία 20ετία και πολλά έχουν αλλάξει στον κόσμο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Δύο ολόκληρες δεκαετίες από τη μέρα που ο Θοδωρής Ζαγοράκης, σήκωσε ψηλά στον ουρανό του Νταλούζ, την κούπα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η μέρα που η Ελλάδα έκανε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να… δακρύσει. Αυτός βέβαια, όπως αποδείχθηκε από τη μακρά καριέρα του, που ακόμη συνεχίζεται, εκείνη τη βραδιά, σε εκείνο τον τελικό, «πείσμωσε» και μετατράπηκε στον «θρύλο» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που βλέπουμε και θαυμάζουμε μέχρι και σήμερα.

Χωρίς_τίτλο_16.png

Από το μακρινό 2004, τα πάντα μοιάζουν και είναι διαφορετικά, όμως υπάρχει ακόμη κάτι που παραμένει αμετάβλητο στο πέρασμα των χρόνων. Η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο, σε τελική φάση ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο τότε 19χρονος Πορτογάλος, έκανε τη πρώτη του εμφάνιση σε ένα μεγάλο τουρνουά με την εθνική του ομάδα και τώρα, 20 χρόνια μετά συνεχίζει να δίνει δυναμικά το «παρών». Άλλωστε παραμένει ο μόνος ποδοσφαιριστής που είχε αγωνιστεί σε εκείνο το ιστορικό EURO και συνεχίζει έως το φετινό.

Ακόμη και ο «γερόλυκος» Πέπε, που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον Ρονάλντο, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με το εθνόσημο το 2007.

Η «μυθική» καριέρα του Κριστιάνο συνεχίζεται και με το πείσμα που έχει ο Πορτογάλος, ακόμη δεν ξέρουμε μέχρι που μπορεί να φτάσει.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr