Home FEATURED Νταμπράουσκας: «Όλα θα κριθούν αύριο – Πρέπει να παίξουμε σαν να είναι...

Νταμπράουσκας: «Όλα θα κριθούν αύριο – Πρέπει να παίξουμε σαν να είναι 0-0» [Βίντεο]


Όλα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του προπονητή μας, Βάλντας Νταμπράουσκας ενόψει του αγώνα με την Τορπέντο στο Κουταΐσι.


Η γραπτή ενημέρωση:

Αρχικό σχόλιο: «Είναι όμορφο να είμαστε εδώ στη Γεωργία, μια όμορφη χώρα. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Την περασμένη εβδομάδα έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και αύριο είναι ο επαναληπτικός. Ήταν το πρώτο ημίχρονο μόνο και όλα θα αποφασιστούν αύριο. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα όμως πρέπει να συγκεντρωθούμε και να παίξουμε σαν να είναι 0-0. Θα είναι διαφορετική η ατμόσφαιρα, η Τορπέντο θα παίξει μπροστά στο κοινό της και στο γήπεδο της. Κάναμε μια καλή βδομάδα προπονήσεων. Είμαι αισιόδοξος από το πρώτο παιχνίδι και θέλω να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Για το πλάνο του και τι περιμένει: «Για το πλάνο θα το δούμε, ο αντίπαλος ίσως να αλλάξει τα πλάνα του. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα, ήταν μόλις το πρώτο επίσημο παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα. Αύριο θα είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι, θα είναι το πρώτο εκτός έδρας και θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά θα παίξουμε, πως θα διαχειριστούμε τον αγώνα, πόσο θάρρος και αυτοπεποίθηση θα έχουμε. Η απόλυτη πρόκληση είναι να παίξουμε καλά και να πάμε για την νίκη. Όταν παίζει με νοοτροπία για να κερδίσεις τότε βελτιώνεσαι και έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Για Ατζίλι: «Δεν μπορεί να αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα».

Για αγωνιστικά: «Σημαντική εξέλιξη που είναι διαθέσιμος ο Κούσουλος. Είναι ένας ηγέτης και από τους αρχηγούς της ομάδας».

Για τις δηλώσεις του προπονητή της Τορπέντο και του Σακό και την αισιοδοξία των Γεωργιανών για ανατροπή: «Ότι και να πω τώρα, θα δούμε τι θα γίνει αύριο. Θα δω πως θα χειριστούν οι παίκτες την πίεση και το περιβάλλον. Πιστεύω σαν ομάδα πρέπει να αναπτυχθούμε και να εξελιχθούμε γιατί έχουμε νέους παίκτες, νέο προπονητή και νέες ιδέες. Αυτό μόνο θα γίνει όταν παίζεις με δύσκολους αντιπάλους. Απέναντι μας έχουμε ένα δυνατό αντίπαλο. Ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι και πρέπει να δεχθούμε την πρόκληση χωρίς να φοβηθούμε κανένα. Είναι διαφορετικό για την Τορπέντο, δεν έχουν κάτι να χάσουν και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχεία. Εμείς είμαστε η ομάδα που έχει να χάσει κάτι μετά τη νίκη μας. Έχουμε ποιότητα στην ομάδα και είχαμε μια καλή εβδομάδα προπόνησης και θέλουμε να το δείξουμε στο γήπεδο. Η αυτοπεποίθηση δεν έρχεται μέσα από μεγάλα λόγια και από το ποιος το λέει πιο δυνατά αλλά μέσα από τη δουλειά. Η καλύτερη ομάδα θα προκριθεί αύριο».

Ερώτηση από Γεωργιανό δημοσιογράφο:

Για το ποδόσφαιρο στη Γεωργία και την πορεία στο EURO: «Εκτιμώ τα καλά λόγια. Είναι ωραίο να είμαι εδώ. Ολόκληρη η Ευρώπη εντυπωσιάστηκε με το ποδόσφαιρο της Γεωργίας, ήταν μια από τις εκπλήξεις στο EURO. Για μένα δεν ήταν έκπληξη, περίμενα να έκαναν αυτό το βήμα πιο νωρίς, έχουν μια καλή γενιά ποδοσφαιριστών και το ποδόσφαιρο στη Γεωργία είναι σε άνοδο».

Για την Τορπέντο: «Ξέρω ότι είναι μια ιστορική ομάδα, θυμάμαι τα παιχνίδια με την Ζαλγκίρις. Είναι μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Οι διαφορές είναι μικρές σε αυτό το επίπεδο».